Po Ščipu umirjamo izpraševanja in valovanja

Koliko se je še dogajalo v odhajajočem vikendu na temo razsvetljevanja vprašanj in iskanja odgovorov nanje?
To vemo vsak sam in skupaj s tistimi, ki so del naših zgodb, razčiščevanj.
Polna Luna, ki prihaja v ponedeljkovem dopoldnevu ob 10:16 je pod “nadzorom” starega Saturna in njegovih “karmičnih” izpraševanj, ki imajo za cilj preoblikovati nas v svobodnejša, lahkotnejša bitja življenja, ko spuščamo težo starih bremen, prepričanj, občutij, izkustev, doživljanj.
Koliko pritiskanja se je nabralo, da smo ga v minulih dneh lahko in morali spuščati skozi nas.

Ščip bo nastopil v znamenju dvojčkov. Luna bo na četrti stopinji tik po izzivu s Saturnom, ki sta ga v minulih dneh izkusila Sonce in Mars iz znamenja strelca.
Gledamo in spuščamo težo preteklosti, dvome, nemoči, strahove, ki nas utrujajo.
V pogovorih sami s seboj ali z drugimi že vidimo širšo sliko, smisel dogajanja.
Kot da smo se dvignili višje in tako ugledali “igro”, ki je naš razvojni poriv v življenju.
Biti globoko sučuteči do vsakega delčka, pa naj bo v meni, v tebi ali kjerkoli, videti s Srcem v Srce. Zmoremo že?
In tiho umirjati nova spoznanja, jih harmonizirati v prihajajočem tednu, ko bo Luna počasi upadala iz dvojčkov, preko raka v znamenje leva.

Merkur bo po izzivu z Neptunom potoval po zadnjih stopinjah strelca in v petkovem popoldnevu prestopil v kozoroga.
Ne bomo se več izgubljali v razširjenih zgodbah, z umom bomo vstopil v zimsko zemeljskega znamenje in v sebi našli več preudarne odločnosti. Z manj besedami bomo povedali več, bili premišljena podpora odgovornim dejanjem.
Luna bo že v levu za čustveno bolj odprt in radosten konec tedna, ki nas bo obenem preiskušal skozi odnose.
Venera bo – pred odhodom iz svojega doma tehtnice – v nas prebudila spomine na čase izgub v ljubezni, obilju, zaupanju, radosti. Zato previdno stopajmo drug z drugim v hvaležnosti, da se imamo in da je to še ena preizkušnja v našem razvoju.
Tega ne potrebujemo več, saj je vsega dobrega za vse dovolj. Naj nam bo lepo.💚☘️

Ponedeljek bo nemiren. Ponoči ob 01:39 bo Luna prestopila v dvojčke, v izziv s Saturnom in Marsom, ščip bo nastopil ob 10:16. Napetosti minulih dni bodo le počasi popuščale, zato bodimo zavestni v dogajanju. Naj um počiva in ne išče konkretnih odgovorov.

V torek bo valovanje minulih dogajanj popuščalo. Luna iz dvojčkov bo povezovalna z Venero iz tehtnice, lažje bomo ustvarili prijetne odnose, se prijazno pogovorili. Čustveno bomo še razstreseni in izgubljeni, ne pritiskajmo nase, bodimo predvsem sočutni.

Sreda bo dan, ki bo v tem tednu primerna za premike ne področju osebnih, družinskih zadev. Luna bo že ob 07:53 prestopila v raka. Zato načrtujmo in se veselimo možnosti, ko bomo konkretizirali minule nejasnosti in videli smisel dogajanj. Poskrbimo za sebe in drug za drugega.

Tudi četrtek bo prijeten, poln novih priložnosti v družinskih odnosih. Poiščimo rešitve, ki bodo morda drugačne od starih planov. Veselimo se, da smo in si stojimo ob strani, ko se potrebujemo. Luna iz raka bo zvečer spodbujena z Uranom.

Petek bo dan za prestop Merkurja, ko bo iz zanj preširokega strelca le vstopil v umirjen prizemljen dom Saturna, v zimsko znamenje kozoroga ob 15:31. Dan bo lahko čustveno naporen, spet bo potrebno spuščati stare spomine. Luna bo ob 17h prestopila v vedrejšega in odprtega leva za bolj sproščen večer in konec tedna.

Sobota naj bo namenjena veselju, druženju, povezovanju, Luna iz leva bo podprta s Soncem iz strelca. Dan bo primeren za trdnejše dogovore, z manj besedami bomo povedali več, a konstruktivno in podporno dejanjem. Merkur iz kozoroga bo lepo povezan s Saturnom.

Nedelja nas bo preizkušala v odnosih.Venera bo – pred odhodom iz svojega doma tehtnice – v nas prebudila spomine na čase izgub v ljubezni, zaupanju, radosti in obilju. Zato previdno stopajmo drug z drugim v hvaležnosti, da se imamo in da je to še ena preizkušnja v našem razvoju. Luna bo še v ognjenem levu. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.
Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com ali pišete na info@jasminakrt.com.
Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

Jasmina Krt, certificiran profesionalna astrolog ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology