Zrastočo Luno na poti prestopa velikega Plutona

Po vikendu, v katerem je znamenje kozoroga k sebi sprejelo še Merkurja, se bo v prihajajočem koncu tedna v njem dogodila velika sprememba, preobrazba.
Energije malih in velikih igralcev tam zgoraj in tu spodaj v nas so – ob svojem zavestnem pretakanju in izpolnjevanju naših “izbranih” konkretnih zgodb – na nezavednem nivoju usmerjene proti njemu, največjemu med največjimi v energijskem smislu. Velikemu magu, transformatorju in globinskemu vodji vsega živega, Plutonu, ki umira in se zopet rojeva kot feniks.
Ki čisti, transformira, regenerira skozi najglobje kanale naših celic in življenje povezuje s samim središčem Zemlje, v katerem se dogaja metamorfoza.
Pluton tam zgoraj sinhrono, energijsko kaže, zrcali velika dogajanja in v noči na prihajajočo nedeljo ob 01:50 prestopa iz trdne strukture kozoroga v znamenje vodnarja. V znamenje oz. energije, ki jim poleg Saturna vlada tudi moderni Uran, zato se vse zgoraj napisano in še mnogo več “prenaša” na nova področja kolektivnega in našega osebnega življenja.
Pa se dajmo ob tem velikem pričakovanju ozreti tudi na spremljajoči energijski orkester tega tedna.
Luna je rastoča, vsi planeti so direktni razen Urana, ki se jim bo pridružil konec januarja.
Polno je zasedeno zimsko zemeljsko znamenje kozoroga, tako z našo zavestno dejavnostjo Sonca, pogumom in močjo Marsa.
Z Merkurjevim prihodom tudi um, besede, misli, premiki dobivajo fokus, treznost, konkretnost.
Lunin zgodnji torkov prestop iz rib v znamenje ovna bo z željami in močno čustveno noto še okrepil našo usmerjenost v izgradnjo trdne strukture.
Razmišljanje in dogovori bodo podprti z modrostjo in videnjem iz širše perspektive.
Le ona, lepotica Venera bo navdahnjena, ustvarjalna in polna hrepenenj mehčala trdnost in jasnost naših delovanj. Pustimo ji sanjati, se spuščati in prepuščati.
V odnosih bomo lahko na preizkušnji vere, zaupanja, prevare, razočaranja ali zavedanja, da potrebujemo več lahkotnosti, vere in obenem nevezanosti na naše želje.
Konec tedna bo Luna v biku vse do sobotnega popoldneva, do 14:57, ko bo prestopila v dvojčke. Na glavnem prizorišču bosta nastopila Pluton in Sonce, ki se ga bo dotaknilo na končni stopinji kozoroga natanko ob 14:45 v soboto.
Ob 15:07 bo Sonce prestopilo v znamenje vodnarja, v noči na nedeljo ob 01:50 pa še Pluton. Ni kaj, velika energijska predstava, zavedno morda neopazna, za tiste, ki si želite takojšnje odgovore, a nezavedno znotraj naših teles in kolektivne matrice močan premik, o katerem bomo še pisali, govorili in se z njim
transformirali. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.