O meni

Jasmina Krt

V različnih obdobjih življenja bi se zagotovo predstavila nekoliko drugače, v skladu s svojim razvojem in zavedanjem. A ne glede na čas in priložnost je stavek: “Iz teme v svetlobo življenja” tisti, v katerem živi velik del mene in mojega poslanstva.

Zapisi na internetni strani so del mojih misli, občutij, znanja in vedenja. Programi in  moje delo so rezultat mene kot celote; mojih izobraževanj, raziskovanj, darov, talentov in osebnih procesov, ki so me in me še vodijo naprej v spirali življenja. V nekem preteklem obdobju “odraščanja” skozi tunele in zahtevne ovinke življenja, a danes čutim in vem, da me vse  (pre)izkušnje vedno vračajo k sebi domov.  Z drugačnim zavedanjem, občutenjem svojih moči in zaupanjem v intuicijo – modrost srca.

Izobraževanja:

Otroške želje po študiju veterine in psihoterapije so mesto začasno prepustile magisteriju ekonomije in uspešni poslovni poti v finančnem svetu. A hrepenenja in želje, ozdraviti bolečine živalicam in ljudem, so ostale. Kot zrcala mojih bolečin, so krepile glas  duše.  Sledili so veliki premiki v  razvoju naprej, navzgor in bliže sebi, k otroškim – dušnim željam v novi preobleki. Študij astrologije, energijske astrologije, energijske psihologije na Astrološkem Inštitutu J. Kepler iz Beograda. Profesionalna astrologija, mednarodni izpit iz znanja astrologije in mednarodni izpit iz astrološkega svetovanja pri ISAR – International Society for Astrological Research.

Intenzivni študij in pridobljeni status Certified Intuitive and Success Coach pri Mednarodnem zduženju za Energijsko Psihologijo (Association for Energy Psychology) ter študij Energijskega Managementa sta mi še močneje odprla intuicijo in znanja za svetovanje ter vodenje posameznikov ali skupin na poti do njihovega poslanstva.

Raziskovanja:

Sem raziskovalka večne spirale življenja skozi znanost in duhovnost, inteligenco narave in Univerzuma. To je del moje genetike, ki se dotika R. Steinerja. Znanja in vedenja povezujem in potrjujem iz različnih zornih kotov in tako prihajam do odgovorov na velika vprašanja sodobnega časa; Zakaj, kaj in kako? Kdo pravzaprav smo? Kako lahko aktiviramo naše moči samoozdravljenja? 

Odkritja različnih ved in vej sodobnih znanosti (epigenetike, kvantne fizike, energijske medicine, psihologije uma in telesa, psihonevroimunoendokrinologije,…) nas z roko v roki z duhovnimi modrostmi vodijo do odgovorov, kako vzpostaviti in ohraniti ravnovesje znotraj in zunaj sebe ter se premakniti iz teme v svetlobo življenja – v svoje izjemne potenciale in moči. O tem tudi predavam in pišem.

Kot energijska astrologinja uporabljam Bachove in druge cvetne esence iz različnih delov sveta ter duhovne živalske esence. Uporabljam AMT astro-meridijansko tehniko tapkanja ter veliko drugih učinkovitih metod za uravnovešanje našega telesa na vseh nivojih (energijska medicina). Veliko časa namenjam raziskovanju zdravja na psiho-fizičnem nivoju in vzrokom za neravnovesja. Zato se zavedam pomena moči imunskega sistema, prehrane, čiščenja stupov iz telesa, fizične vadbe, naravnih oblik zdravljenja in se povezujem z znanji in strokovnjaki iz teh področij.

Osebni procesi:

Moje predano raziskovanje in delovanje je povezano z intenzivnimi osebnimi življenjskimi (pre)izkušnjami, zato se v vsej svoji biti zavedam, kako globoke so lahko naše ranjenosti in kako izjemne so moči samoozdravljenja.
Vsi v sebi nosimo Kirona – izvorno rano, ki nas vodi po poti od ranjenca, preko ranitelja, vse do zdravitelja na visoki stopnji zavedanja, ko lahko pomagamo sebi in drugim.

Po srečanju z astrologijo je intenzivnost mojih raziskovanj in povezovanj  dobila nov zagon, vprašanja pa odgovore, ki jih pred tem nisem našla nikjer. Odkrivala sem svoje notranje vzorce in spomine ter v globokih osebnih procesih celila in povezovala dele sebe.  Končno sem uvidela,  kako vse dobiva smisel, globino, jasnost, sprejemanje, kako čutim več sebe.  Moja intuicija je dobila krila, strahovi se umikajo pogumu in občutenju notranje moči. V svoji “unikatnosti” sem, s povezovanjem v sebi in sorodnimi dušami, našla pot, ki jo čutim kot iskreno svojo.

Neusahljivo energijo za opravljanje poslanstva mi dajejo narava in živali, ki odpirajo srce za ljubezen in nas zdravijo v najglobjem delu naše biti. Ob njih skozi sočutenje in empatijo znova začutim veličino življenja in se spominjam sveta, po katerem mnogi hrepenimo.

Jasmina