Energijska astrologija

nadgradnja za terapevte - Psihodinamika karme in zdravljenje - tudi samostojen program

Izobraževalno-transformativni ON-LINE program
za Astrologe – Terapevte

ZAKAJ Program?

Pomembno je, da vsakodnevno harmoniziramo svoje različnosti, poskrbimo za dovolj energije ter se z razvojem zavesti premikamo naprej in navzgor, bliže sebi in svoji zgodbi.

Samo trije prebujeni ljudje na tisoč oseb poskrbijo za kvantni preskok vseh tisoč. Zato kvantna fizika in energijsko zdravljenje vzbujata optimizem, da bomo zmogli prestopiti v bolj harmoničen svet znotraj in zunaj nas.

Astrologi, ki delujemo kot terapevti, imamo veliko odgovornost do svojega psiho-fizičnega počutja, notranjega ravnovesja in duhovnega razvoja.

Naše profesionalno delovanje in sočuten odnos do vseh in vsakogar imata pomembno vlogo v procesu prebujenja in preobrazbe sveta! Naj bo to svet posameznika ali celotni svet naše Zemlje.

Leto 2021 nam z velikimi energijskimi premiki daje priložnost, a zahteva našo zavestno pripravljenost živeti sebe na plemenit, zrel in sočuten način.

ZATO Program, ki povezuje znanja

ENERGIJSKE ASTROLOGIJE, ASTROMEDICINE

ter dodatna znanja in odkritja moderne znanosti
(epigenetike, kvantne fizike, energijske medicine, psihologije telesa in uma)
in duhovne modrosti.

Vemo, da je vse in smo vsi energija!

Pridobivanje navedenih znanj s področja velike astrologije, spoznavanje odkritij sodobne znanosti (epigenetike, kvantne fizike, energijske medicine) ter njihovo povezovanje z duhovno modrostjo, inteligenco celic in intuicijo, nam bo dalo
veliko moč in zavedanje.

KAKO HARMONIZIRATI SVOJE ENERGIJSKE CENTRE NA VSEH NIVOJIH IN OBENEM KOT ASTROLOGI-TERAPEVTI POMAGATI SVOJIM KLIENTOM.

KAKO ŠE ISKRENEJE STOPITI V SVOJO ZGODBO – ZA SEBE IN V SVETU DELOVATI SKOZI SVOJE POSLANSTVO!

V DUHU TEGA ČASA BOMO PRIDOBIVALI ODGOVORE NA VELIKA VPRAŠANJA.

Z ZNANJEM, VEDENJEM IN DVIGOM ZAVESTI BOMO V SEBI PREBUDILI ZDRAVITELJA KIRONA.

O programu

Program je v letu 2021 razdeljen na dva samostojna in obenem povezana dela. Prvi je Energijska astrologija za astrologe, drugi Psihodinamika karme in zdravljenje. Podrobno vsebino dobite na vaš mail.

Programa potekata v 3 delih  (4 – 3 – 3 mesece) on-line. V vsakem delu mesečno obravnavamo določen energijski center (čakro) na vseh treh nivojih: ČUSTVENEM, MENTALNEM IN FIZIČNEM.
Obenem energijski center povezujemo s celotnim energijsko strukturo posameznika, z njegovo astrološko karto, saj je vse v nas in smo vsi med seboj povezani.

V programu bomo osvojili najmodernejša znanja energijske astrologije ter tehnike uravnovešanja energijskih centrov in meridianskih tokov na nivoju čustev, uma in telesa.

Energijska astrologija namreč energijske centre našega telesa (t.i. čakre) povezuje s posameznimi planeti in drugimi pokazatelji v astrološki karti kot “zemljevidu naše duše”. Ko prepoznamo celotno energijsko “strukturo” posameznika, njene “odklone” v eno ali drugo smer, lahko uravnovešeno energijo izzivov usmerimo v razvoj potencialov osebe.

To je velika nadgradnja astrološkega znanja.

Pridobilvali bomo znanja o vibracijah planetov – energijskih centrov v astrološki karti in jih povezali z vibracijo esenc (esence za čakre in druge cvetne esence, duhovne živalske esence), z namenom nežnega prečiščenja, uravnovešanja in krepitve njihovega delovanja (Astrohealing).

Z esencami bomo uravnovešali eterično telo, z energijskimi vajami bomo delovali na celično strukturo naših organov in celotnega telesa. Tako bomo razgrajevali nezavedna prepričanja in strukturirali nova, v skladu z višjim stanjem zavesti. To je harmonizacija v našem zavednem, podzavestnem in nezavednem delu.

To je velik premik v našem stanju zavesti.

V okviru Astromedicine bomo govorili o izražanju neravnovesja planeta – čakre na fizičnem nivoju, t.i. diagnostiki. Predvsem pa bomo poiskali najgloblje vzroke za bolezen oziroma neravnovesja naših žez in ostalih organov, ki vodijo v kronično izčrpanost, pomanjkanje vitalnosti, avtoimune bolezni in druge pokazatelje nedelovanja imunskega sistema organizma ter pretiranega stresa.

S povezavo znanja astrologije in drugih znanj (psihologija, epigenetika, energijska medicina, vpliv placeba, prehrane, okolja, čustvenih travm, …) bomo na primerih raziskovali, kako spodbuditi proces samoozdravljenja organizma, doseči celovitost, zdravje in notranji mir.

ZAGOTOVO BOMO STOPILI NA NOVO STOPNICO ZAVEDANJA, VEČJEGA MIRU, ZDRAVJA TER NOTRANJEGA ZADOVOLJSTVA.

Vpis

v program ENERGIJSKA ASTROLOGIJA

1

PRVI DEL

MAREC – JUNIJ 2023
VPIS POTEKA

Z vpisom zdaj si zagotovite dodatne bonuse

2

DRUGI DEL

OKTOBER 2022
VPIS POTEKA

Z vpisom zdaj si zagotovite dodatne bonuse.

3

TRETJI DEL

DECEMBER 2022
VPIS POTEKA

Z vpisom zdaj si zagotovite dodatne bonuse

+

POSAMIČNA PREDAVANJA

VPIS POTEKA

+

INDIVIDUALNA SREČANJA

VPIS KADARKOLI

Povpraševanje - Energijska astrologija
Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in jih uporabljali le za kontakt z vami.
Vaših podatkov ne bomo kakorkoli obdelovali ali jih posredovali tretjim osebam.

Zanima me vpis v*: