Program Spirala življenja

“V objemu svetlobe fiksnih zvezd”

Razpletamo karmične zanke in v visokem stanju zavedanja stopamo v svoje poslanstvo

Smo v pričakovanju čarobnega in intenzivno transformativnega popotovanja skozi osebne energije udeležencev programa, ki nas bo vodil “iz teme v svetlobo življenja”. Spoznavali bomo globoke “zakodirane mite”, ki tečejo skozi nas in medsebojno povezani predstavljajo zgodovino – usodo celotnega človeštva ter nas kot posameznikov.

Prepoznavali bomo svoje različnosti skozi zgodbe, ki živijo  v našem nezavednem delu – celičnih spominih in se jih v delčkih spominjamo toliko, kolikor smo blizu sebi. Skozi izzive in hrepenenja, ki nas vodijo mimo logičnega razuma. To so resnične zgodbe in vloge našega trenutnega življenja, v duhu tega časa in prostora.  Čarobna formula vedenja in velikih priložnosti za življenje v najvišji različici sebe nas pričakuje, da jo spoznamo.

Prepoznavali bomo naše najglobje celične spomine (karmične zanke) in najvišje potenciale, ki živijo v nas kot svetloba Zvezd, ki je veliko večja od samega Sonca.

Program kot rojena “kresnička” najraje poimenujem “Iz teme v svetlobo življenja.”

Program PONOVNO začenjamo v 2023, vsebina bo kmalu objavljena.

Potekal bo v dveh različicah:

Za astrologe kot izobraževalno – transformativni program in študij fiksnih zvezd, v katerem bomo spoznavali mitologijo Zvezd in zgodbe, ki živijo v našem nezavednem delu ter kako jih zaživeti v najvećji svetlobi naših potencialov in plemenitosti vlog, ki so nam zaupane za to inkarnacijo.

Za vse, ki astrologie še ne poznate, a čutite energijsko povezanost in svojo spiralo življenja. Predvsem pa prebujeni želite spoznati svojo najvišjo različico, izjemne potenciale, si končno razložiti hrepenenja vaše duše  in zaživeti svetlobo vlog, ki so vam zaupane za to inkarnacijo. Tu smo, da svetimo!

“Kadar zanikamo svoje zgodbe in naše vloge v njih, nas le te definirajo. Kadar svoje zgodbe sprejmemo, jih lahko soustvarjamo v najvišji različici svojih potencialov.”
(Brene Brown, ameriška raziskovalka in moj dodatek)

Vabljeni
da izpolnite kontaktni obrazec, da oblikujemo skupine in dobite več informacij.
Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in jih uporabljali le za kontakt z vami.
Vaših podatkov ne bomo kakorkoli obdelovali ali jih posredovali tretjim osebam.