Celovitost

Spirala življenja - oživimo izjemne potenciale in brezmejnost duha

Iz karmičnih zank v svetlobo življenja

Poslanstvo je proces v spirali življenja, ko se odpiramo svojim izjemnim potencialom in močem samoozdravljenja. Ko krepimo svoj notranji center moči ter postajamo zdravitelji sebe in drugih. Ko svoje različnosti povežemo v harmonijo celovitosti in poetično – a resnično, zaigramo svojo najlepšo melodijo življenja.

Sodobne znanosti, starodavna znanja, “duhovna znanost” astrologija, z roko v roki dajejo odgovore na velika vprašanja o nas samih; kdo smo in kaj zmoremo.

Spreminajo naš način razmišljanja in odpirajo vedenja o naših izjemnih potencialih, možganih srca ter močni energijski povezanosti na vseh ravneh.

Tu je vloga astrologije neprecenljiva. Gre za znanja, ki segajo najglobje v telo in najvišje v naše potenciale, saj živijo v celičnih spominih in spominih zvezd, ki jih prevajamo skozi mitologijo, v duhu tega časa in prostora. Kot da beremo še neprebrane delčke naše DNK spirale.

S tako pomembnim znanjem in zavedanjem sebe, stopamo na pot odpiranja “svetlobi fiksnih zvezd,” ki je veliko močnejša od Sonca. To je zagotovo del mojega poslanstva za vas. Moja naglobja astrološka raziskovanja so zbrana v diplomskem delu Spirala življenja v objemu fiksnih zvezd, v katerem na konkretnih življenjskih zgodbah oseb tega časa prikazujem njihov razvoj stanja zavesti in odpiranje za življenje zgodb na najvišji “stopnici” spirale duše.

Kot rojena “kresnička” in v skladu s svojimi energijami vam pokažem pot k luči (vašim izjemnim sposobnostim), da jo prižgete in stopite iz teme karmičnih zank v svetlobo življenja. Takrat se zgodi in dogaja naše poslanstvo, takrat smo zdravitelji sebe in drugih. Takrat skozi sebe zdravimo in umirjamo energije naše Zemlje.

Proces teme je eden največjih razvojnih procesov, ki nam omogoča:

se prepoznati in v globinah karmičnih zank očistiti svojo preteklost

na poti proti svetlobi uravnovesiti in povezati svoje energije

okrepiti notranji center moči, dvigati stanje zavedanja, živeti intuitivno modrost srca

se odpreti za svetlobo “mitoloških zgodb” Fiksnih Zvezd, ki se pretakajo skozi naša telesa in

zaživeti svojo vlogo v najvišji različici sebe, kar je hrepenenje in cilj naše Duše

živeti povezovalno, sočutno in empatično do sebe, vseh nas, živali in narave

Dajmo si priložnost vedeti, kdo smo in kaj nosimo v sebi v svoji NAJVIŠJI RAZLIČICI.
Priporočam vsakemu, ki že čuti prebujanje v sebi.

“Kadar zanikamo svoje zgodbe in naše vloge v njih, nas le te definirajo. Kadar svoje zgodbe sprejmemo, jih lahko soustvarjamo v najvišji različici svojih potencialov.”
(Brene Brown, ameriška raziskovalka in moj dodatek)

Možnosti
individualnega programa CELOVITOST

1

OSEBNO ALI ON-LINE SREČANJE

Vaša investicija: 390 eurov vsebuje:

  • pogovor pred srečanjem – brezplačno
  • tri do štiri srečanja, v katerih pogledamo v temo in svetlobo zgodb, ki jih nosite v svojem celičnem spominu in kako zaživeti najvišjo različico
  • postavimo temelje in korake za premike naprej, navzgor in bliže sebi, ki jih boste uresničevali z zaupanjem v vašo intuicijo, izjemne potenciale in notranjo moč
  • tudi sami dobite domačo nalogo med srečanji:-), saj potujete skozi globok proces spominjanja in prepoznavanja  zgodb v tem življenju
  • posnetek pogovora

Popust ob prijavi dveh “povezanih” oseb.

2

KRAJŠA
SREČANJA

Možna so tudi krajša srečanja v skladu s potrebami oziroma odprtimi zgodbami vašega življenja.

Za neprecenljive odgovore zakaj, dvig zavedanja in premike naprej, navzgor in bliže sebi. V izjemne potenciale najvišje različice sebe.

Za ceno, čas in termin izpolnite kontaktni obrazec in si zagotovite brezplačni pogovor, da izberemo najboljši način za vas.

Naročilo na posvet
Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in jih uporabljali le za kontakt z vami.
Vaših podatkov ne bomo kakorkoli obdelovali ali jih posredovali tretjim osebam.

Izbiram individualni posvet*:

Ko spominjanja in hrepenenja postajajo naša pot in močan notranji glas, da je svet nekoč bil drugačen; lepši in boljši, ljudje pa povezani v sočutenju in popolni empatiji. Takrat si želimo z vsako celico našega bitja poznati in zaživeti svojo najplemenitejšo vlogo, v kateri bomo soustvarjali ta drugačen svet.  Tu smo, da svetimo!