Harmonizacija

- uravnovesimo osebne energije in aktivirajmo notranjo moč

S pomočjo jezika Inteligence Univerzuma – Astrologije, vstopamo v svoje najglobje bistvo čustev, uma in telesa, odnosov in dogajanj – v naš “mali” Univerzum – energijski sistem, katerega delovanje se vsak trenutek odraža v našem življenju.

Vsi smo energijska bitja, ki imamo vzdolž hrbtenice t.i. energijske centre (čakre), skozi katere teče naša življenjska sila; energija vitalnosti, radosti, moči, ljubezni, čistosti misli, vizij in povezanosti z vsemi in vsem.
Kvaliteta in moč naše energije se odraža skozi fizično telo (vitalnost, zdravje), oblikuje naše misli in čustvovanja, odnose (do sebe, drugih in sveta), vsakodnevna in t.i. prelomna dogajanja v življenju.
Neravnovesje v kateremkoli izmed energijskih centrov (čaker) povzroči neravnovesje v celotnem energijskem sistemu in posledično v našem življenju. Izzivi ali veliki odkloni od ravnovesja nam jemljejo življenjsko energijo in nas potiskajo navzdol v nižje vibracije, v katerih izgubljamo priložnost za zdravje, radost, osebni in poslovni razcvet.

ODGOVORno do sebe je poznati rojstna in trenutna (ne)ravnovesja energijskih centrov (čaker) in načine, kako jih uravnovesiti.

Tako bomo lahko izzive transformirali v ogenj življenja, potenciale uporabili za rast in razvoj.
Želja, namera, odločitev, akcija, znanje in vedenje nas vodi do velikih odgovorov in premikov znotraj naših čustvenih vzorcev, prepričanj in nezavednih spominov. Vse do naše najlepše melodije življenja.

Po dogovoru lahko sledi proces individualne terapije – uravnovešanja energijskih centrov na nivoju čustev, uma in telesa (cvetne esence, energijske vaje, energijska medicina, energijska psihologija (čakre, meridiani), fizična vadba – kundalini joga, druge praktične vaje, premiki, delovanja, dodatna znanja o prehrani, zdravju, možnostih samoozdravljenja, uporabe izjemnih potencialov…..) individualno, skupinsko.

Vaš prvi korak je TEST energijskih centrov
in možnost brezplačnega pogovora.

Harmonizacija energij vam bo omogočila stopiti v svojo polno moč, izjemne potenciale, samoozdravljenje na vseh nivojih in vas odprla svetlobi življenja. ODLOČITE SE za svoje polno ŽIVLJENJE.

Možnosti
individualnega programa HARMONIZACIJA

1

OSEBNO ALI ON-LINE SREČANJE

a. Vaša investicija: 180 eurov (eno srečanje cca 120 minut):

 • pogovor pred srečanjem – brezplačno
 • astrološki vpogled v vaše energijske centre
 • analiza testa energijskih centrov – dodatna testi
 • kako harmonizirati energijske centre (čakre) na vseh nivojih
 • posnetek pogovora

b. Vaša investicija: 210 eurov (dve srečanji po 90 minut) – priporočam

 • pogovor pred srečanjem – brezplačno
 • dve zaporedni srečanji, vpogled v energijske centre
 • analiza testa energijskih centrov – dodatni testi
 • kako uravnovesiti energijske centre, integrirati njihovo delovanje
 • med srečanji dobite veliko novih uvidov in vprašanj, ki jih razrešimo na drugem srečanju
 • posnetek pogovorov

2

OSEBNA ALI ON-LINE KRAJŠA SVETOVANJA

Osebna ali On-line krajša srečanja glede na vaša trenutna neravnovesja in izzive v življenju.

Pregled energijskih centrov, kako jih uravnovesiti, testi, praktične vaje za vsak dan, ki jih izvajate sami.

Za ceno, vsebino in čas, izpolnite kontaktni obrazec in se pred srečanjem odločite za brezplačni pogovor, da izberemo najboljše za vas.

Naročilo na posvet
Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skrbno in jih uporabljali le za kontakt z vami.
Vaših podatkov ne bomo kakorkoli obdelovali ali jih posredovali tretjim osebam.

Izbiram individualni posvet*:

POGUMNO IN LAHKOTNO PRIŽGIMO SVOJ OGENJ ŽIVLJENJA

Čustveni nivo

Skozi energijske centre bomo pogledali globoko v naša občutja in čustvene travme, ki jih kot ponavljajoče spomine nosimo v sebi in poglabljamo, dokler jih ne ozavestimo in ozdravmo v samem vzroku.
Za nežno čiščenje in uravnovešanje eteričnega telesa bomo uporabljali vibracije cvetnih esenc.

Mentalni nivo

Skozi energijske centre bomo stopali v naša mentalna prepričanja, ki nas lahko vodijo v depresivne misli, strahove ali vedenjska neravnovesja v odnosu do sebe in drugih.
Z znanjem in zavedanjem bomo oblikovali iskreno pozitivne misli in podporna prepričanja, spoznavali učinek placeba ter miselno lahkotnega odnosa do življenja.

Fizični nivo

Preko delovanja organov in žlez, povezanih s posameznim energijskim centrom, bomo prepoznavali nepretočnost in neskladja v telesu. Dobili bomo odgovore, od kje izčrpanost, pomanjkanje vitalnosti, avtoimune bolezni in druga fizična neravnovesja.
Spoznali bomo, kako telo očistiti “zastrupljenosti” in stresa ter mu omogočiti proces samoozdravljenja.