Iz transformativnih globin v razvojne višine

Energije tedna od 20. do 27. novembra
Današnja večerna nedelja odhaja z energijami v moškem principu tam zgoraj in tu spodaj v nas, ki se bližajo zadnjim stopinjam škorpijonskih globin.
Posebne moči so to, ki jih – pod plastmi preteklih spominov, strahov in ekstremnih doživljanj – čutimo kot konec in obenem transformativni začetek na novem nivoju zavedanja.
Če smo pogumno zavedni očiščevalnih procesov, ki tečejo ciklično v nas, smo vsakič korak bliže sprejemanju poti skozi tunel življenje – smrt – ponovno življenje.
Ni lahko, a za odtenek lahkotneje zagotovo.
Tako Sonce kot Mars se na koncu poti še krepita z energijami velikega vladarja škorpijona in maga Plutona. Le ta brez kompromisov na koncu kozoroga opravlja čiščenje starih struktur v naših celicah in okrog nas.
Najprej se poslavlja in na novo pot vstopa Sonce, ki bo v sredo ob 15:02 vstopilo v znamenje strelca.
Naš notranji center moči se premika v več širine in zavedanja, da se rojevamo znova in znova, da je v nas ves čas poriv k razvoju in življenju ob podpori vizij ter modrosti, ki smo si jih nabrali skozi izkušnje preteklosti.
Potrebujemo in želimo čutiti ta ogenj v nas.
V četrtek bomo ravno na to temo začutili izziv češ ali smo dovolj zreli, modri, izkušeni. Verjemimo vase, podprimo se mehko.
V petek se iz zadnje stopinje škorpijona poslavlja še Mars.
Iz svojega vodnega doma prestopa v ognjenega strelca, da skozi nas vse do višin požene energijo življenja.
Zmoremo, imamo vizije in jasna videnja, da se iz očiščenih korenin lahko povzpnemo visoko in izrazimo sebe na višjem nivoju zavedanja. Bere se zapleteno, a poskusimo začutiti te energije, ritem življenja, ki bo vzvaloval skozi čas.
Tudi Marsa čaka izziv s strani Saturna, ki ga bo skušal zaustaviti že na začetku poti, če bo začutil dvome v nas.
Zato mirno in dovolimo si ponoviti korake navzgor, tokrat modrejši in mirnejši.
To so sporočila tedna, ki nas z rastočo Luno vodi k njeni polnosti v naslednjem ponedeljku v znamenju dvojčkov.
Te dni pa bomo z njo potovali in valovali v počutju od krajca v vodnarju, preko znamenja ribi, ognjenega ovna in prizemljenega bika ob koncu tedna.
Vikend bo blizu ščipa, zato sprejmimo aktivnejši ritem razčiščevanja in razsvetljevanja vprašanj z odgovori, ki čakajo v nas, da jih zaslišimo. Naj nam bo lepo. 💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek dopoldan bo Luna v nemirnem vodnarju in izzivalnem krajcu čustveno valovala znotraj nas, da se bomo težko osredotočili na zadane cilje. A globine naših hotenj bodo prevladale, popoldan in večer bo poln regenerativnih moči s Soncem v podpori s Plutonom. Luna bo ob 15:28 prestopila v nežne, prepuščajoče ribe.

Torek bo dan z nežno in intuitivno Luno v ribah, ki bo želela dobro vsem nam. Čas bo primeren za delo po navdihu. Moči v moškem principu energije in hotenj bomo imeli dovolj. V noči na sredo se bosta podporno povezava vladarja škorpijona Mars in Pluton, izkoristimo čas za odločilne premike.

Sreda bo poseben dan. Luna bo še vse do večera v čutnih ribah, Sonce pa na izredno močni zadnji stopinji škorpijona. Velik prestop bo nastopil bo 15:02, ko bomo z tjim prestopili v višine in ognjenost znamenja strelca. Od 18:19 bo Luna v ovnu, čustva in volja bodo usmerjena v premike naprej.

Četrtek dopoldan in že večer ali dan prej bo čas preizkušenj. Smo dovolj zreli in modri, da izstopamo iz globinskih razčiščevanj in brez ovir ter negotovosti zmoremo višje? Vprašanja Saturna za Sonce, zato verjemimo vase, podprimo se z ognjeno toplino.

V petek bo ob podpori Lune iz ovna Mars prestopil v ognjenega strelca. Naj pogum v nas zažari, da bomo plemenito in z gotovostjo vase vstopili na svoje vizionarske poti. Luna bo ob 21:28 prestopila v prizemljenega bika, da bomo umirili čustvene strasti.

Naj bo sobota z Luno v biku – ob podpori Jupitra v tem znamenju – namenjena uživanju, razvajanju, dobremu kuhanju, stiku z naravo, optimizmu. Moški del nas bo na preizkušnji strogega Saturna, zato brez izzivanja uravnovešeno ponovimo korak naprej in navzgor.

V nedeljo si vzemimo dan za oddih. Spočijmo se, povežimo se z ritmom narave, poskrbimo za udobje in počnimo to, kar čutimo v sebi. Ker smo tik pred lunino polnostjo, sprejmimo aktivnejši ritem razčiščevanja in razsvetljevanja vprašanj z odgovori, ki čakajo v nas, da jih zaslišimo. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.
Lahko se mi oglasite na info@jasminakrt.com.