Energijski premiki v senci stoječega Merkurja

V odhajajoči nedelji se že v počasnem ritmu pripravljamo na obrat Merkurja, katerega energije tečejo skozi naše grlene čakre in sporočajo, da je v tem tednu čas za postanek.
Predvsem v umu, premikih, dejanjih in čas za obrat navznoter, k preanaliziranju, prevetritvi, premišljanju, ko se bo Merkur 24. avgusta obrnil retrogradno. Več pa v članku že kmalu.
V senci njegovega zaustavljanja in retrogradnega obrata v znamenju device (navidez seveda, iz pogleda Zemlje) bo te dni oživelo kar nekaj energijskih povezav.
Zagotovo se bomo nanje odzvali skozi telo, občutja, v odnosih. Povsod tam, kjer smo “poklicani” z rojstnim energijskim zapisom.
Lepotica Venera bo v torkovem kvadratu z Jupitrom postavljena pred preizkušnjo. Ali bo ponovila kako ljubezensko “afero”, pričakovala veliko preveč, se ujela v želje imeti, kar ne potrebuje, ugajati vsem?
Bodimo predvsem hvaležni za vse, kar smo in nosimo v sebi.
Mars v opoziciji z Neptunom bo zamajal moško moč, fokusiranost in vero v energijo življenja. Lahko nam bo prinesel izkušnjo prevare, manipulacije s strani moškega lika. Lahko bomo fizično utrujeni, neprizemljeni, zato naj bo mir in navdihujoče delo naš zaveznik.
Svoje bo dodal še stoječi Merkur.
Pa bodo dnevi drugačni kot smo pred časom načrtovali.
Pričakujemo še dva pomembna energijska premika v moškem principu delovanja.
Veliko Sonce bo prestopilo iz zadnje kraljevske stopinje leva v znamenje device v sredo ob 11:01. Naš center moči bo usmeril svoj fokus na prizemljeno delovanje v smeri zastavljenih ciljev.
A a ne pritiskajmo že prve dni na sebe, pravi Saturn.
Za dotok globokih moči iz samega centra Zemlje bo pred odhodom iz znamenja device poskrbel Mars, ki se bo v noči na petek povezal s Plutonom. Odprimo se, da teče močna energija skozi nas.
Ko bo Mars v nedeljo prestopil v znamenje tehtnice, si bo vzel čas za mehkejše delovanje, tudi izgubljanje odločnosti in moči.
Luna bo v rastoči fazi prebujala vse planete v ritmu, ki dnevno vpliva na naše razpoloženje, potrebe, zaznave in sproža dogodke. Vemo, da se vse dogaja z namenom, tudi izzivi, ki jih v zadnjih letih ni malo.
Rastoča Luna bo iz tehtnice prestopila v intenzivnost škorpijona, ob koncu tedna pa že v znamenje strelca. Več pa med tednom in spodaj po dnevih. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

Ponedeljkova Luna iz znamenja tehtnice si bo želela veliko miru in harmoničnih odnosov. Bomo pa ves čas čutili, da je potrebno še nekatere dele bolečih čustvovanj odstraniti in se znova povezati. Delujmo v mirnem ritmu.

V noči na torek ob 01:21 bo Luna prestopila v globine škorpijona. Jutro bo polno močnih, a zrelih občutij. Bomo pa izzvani s strani prevelikih želja, Venera bo dosegla izziv z Jupitrom ob 14:16. Mars v opoziciji z Neptunom ob 22:33 pa se bo že nekaj dni odražal skozi utrujenost in manipulacije. Bodimo hvaležni in navdahnjeni z vero v sebe.

Sreda bo dan stoječega Merkurja. Že nekaj dni nam ne gre po planiranem ritmu, tokrat pa sploh nikamor. V sprejemanju časa pospremimo Sonce v znamenje device ob 11:01, da bomo čutili več hotenj v smeri konkretizacije ciljev. Luna bo še v škorpijonu, čas bo za globoke pogovore.

Četrtek bo dan za Merkurjevo retrogradno potovanje. Jutro z Luno v škorpijonu bo polno moči. Ob 10:07 bo prestopila v znamenje strelca za več širokega čustvovanja in optimizma. Bo pa čez dan prebudila našo potrebo po doseganju ciljev in obenem kritičen odnos do sebe. Umirimo se, cenimo se, take kot smo.

V noči na petek ob 02:22 se bosta povezala vladarja škorpijona Mars in Pluton. Odprimo se za tako velike moči in energije, ki tečejo skozi nas in nam omogočajo prizemljenost, gotovost vase. Dan bo krepak v vseh pogledih, tudi ženske energije bodo radostne.

Sobota bo manj stabilna v telesu in z dopoldansko Luno v strelcu vihrava v čustvovanju. Razkorak nam bo povzročal kar nekaj nemira. Ob 15:05 bo Luna prestopila v kozoroga, energije se bodo umirile, prizemljile. Pojdimo v naravo, postorimo kaj okrog doma.

Nedelja nas bo zopet zamajala v samem stebru moči. ne pritiskajmo na sebe ali na druge. Sonce bo izzvano od strogih vprašanj Saturna, če res zmoremo. Mars bo ob 15:19 prestopil v znamenje tehtnice, kjer bo izgubil kar nekaj svojih odločnih moči in preizkušal odnose. Naj nam bo lepo.