Mlaj spušča staro in prebuja novo življenje

Za nami je teden, ki ga ne bomo kar tako pozabili. V izzivih in težkih trenutkih so se v nas prebudile speče vrednote biti podpora drug drugemu; človeku, naravi, živalim, kar sta tam zgoraj v današnji nedelji še zaokrožila Venera in Sonce v objemu moči in ljubezni, v imenu življenja.
V znamenju leva bomo v prihajajočem tednu pričakali tudi padajočo Luno.
V sredo ob 11:37 bo tako nastopil mlaj, ki bo iz nas znova stresel maske in neiskrene podobe starih oblik. Odprl nam bo videnja, kdo je kdo, komu “pripadamo” in kje lahko zaživimo sebe.
Čas je, da si sledimo in življenje nas bo podprlo.
Po mlaju se bo Luna prepustila praznemu teku pred vstopom v devico. Dan bo močan, aktiven v vse smeri. Naša izvorna moč življenja z Marsom iz device bo dobivala visoka sporočila Urana iz bika, kako naprej pogumno, prizemljeno, drugače in osvobajajoče.
Luna iz znamenja device bo v drugi polovici tedna delovala pridno, marljivo, natančno. Želeli bomo pomagati, poskrbeti, kar bo prineslo rezultate povsod tam, kamor bomo usmerili svoje moči in pozornost.
V dopoldanski soboti bomo še delovni, popoldan si bomo z Luno v znamenju tehtnice zaželeli povezovanja, druženja, pa tudi uživanja v mehkobi poletja.
Izkoristimo tople dneve, ko je Sonce še v znamenju leva.
In ja, že ga čutimo, Merkurja, ki se zaustavlja in odloča za ponovni obrat. Kje drugje kot v devici; očitno imamo veliko za dodelati in preanalizirati, da bo vse tako kot nam kažejo nove poti.
Naj nam bo vsem lepo.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek dopoldan bo Luna še v znamenju raka z nekaj pritiski po čiščenju v družinskih odnosih. Po praznem teku bo ob 12:35 vstopila v znamenje leva in se spuščala proti mlaju. Čutili bomo, da tudi v nas energija upada, čeprav bomo odprtejši kot prejšnje dni.

Na torkov praznični dan bomo želeli veliko pozornosti, obenem pa nas bo manjko energije vodil v manj aktivnega delovanja. Pomagajmo drug drugemu, slišimo se in si naredimo prijazno popoldne.

V sredo bo ob 11:37 nastopil mlaj v znamenju leva, ko se bosta objela Luna in Sonce v prisotnosti Venere. Še prej bomo poklicani spustiti vse neiskrenosti, po mlaju pa se odprli drug drugemu skozi ljubezen, podporo in ustvarjalnost življenja. Dan bo aktiven v samem izvoru, imeli bomo moč videti, delovati drzno in pogumno.

V noči na četrtek bo Luna prestopila v pridno zemeljsko devico. Želeli bomo postoriti veliko, nas bo pa preiskušala kritičnost in pretirana zaskrbljenost. Upočasnimo korak, umirimo se, verjemimo vase in delujmo po svojih močeh.

Petkov dan bo priden, veliko bomo postorili, očistili, sortirali, sestavili, naredili red. Vse bo teklo kot namazano, zato izkoristimo čas za drobne premike povsod tam, kjer smo do sedan odlašali. Ne pozabimo na zdravko hrano in počitek.

Sobota bo še delovna, a že bommo čutili utrujenost in željo po spremembi. Luna bo ob 13:53 prestopila v znamenje tehtnice za več mehkobe, povezovanja, prijetnih parterskih odnosov. Uživajmo v njenih blagih energijah.

Naj bo nedelja en prijazen dan, ki ga namenimo druženju, povezovanju, pikniku na vrtu, v naravi. Uživajmo drug z drugim in se zavedajmo, kako je pomembno, da se imamo, spoštujemo in varujemo. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.