Proces spremembe vrednot do združitve moči in ljubezni

Naj bo še enkrat v tem nedeljskem večeru tisti večni stavek; “Kakor zgoraj, tako spodaj, a kakor znotraj, tako zunaj.”
In naslednji; “Da je algoritem” napisan, a mi vanj vstavljamo svoje spremenljivke, v skladu z osebno, kolektivno, civilizacijsko širino zavedanja in nezavednimi deli.”
In v tej težki situaciji pri nas dajmo uravnovešat, podpirat, si pomagat, le to je pomembno v tem trenutku.
Nedelja odhaja in umirja obilico vode, Luna je v ovnu in v začetku tedna že v zemeljskem biku. Vodi nas preko zadnjega krajca proti mlaju, ki ga bomo dočakali čez dober teden.
Pa poglejmo iz močne, svetle plati na ta čas in kje bomo deležni energijske podpore.
Smo v pričakovanju pomembnega energijskega dogodka, ki se dogaja sredi izzivov tega prostora in časa.
Tam zgoraj bosta zaplesala Venera in Sonce iz leva, zarisala novo točko pentagrama in znova pokazala, kako zelo se potrebujeta in ju potrebuje življenje. Ne samo tam zgoraj, ampak v vsakem izmed nas.
Ko se povežeta drugi in tretji energijski center je to moč in razsvetlitev lepote, resnice, je ljubezen in podpora naši svetlobi in plemenitim močem, dejanjem, je spoj ženske in moške moči v življenju. To zdaj potrebujemo.
Kako bomo to “izpeljali”, občutili, doživeli, je odvisno od mnogo spremenljivk. V zapisu lahko spletem le delček izmed različic vseh zgodb, ki jih nosimo v sebi osebno, kolektivno in odražajo naše trenutno “stanje” znotraj in zunaj.
Če smo kot posameznik ali kolektiv v težjih izzivih, ko rešujemo imetje, življenje, zdravje, bo naš fokus drugje, a energije obeh planetov bodo kljub temu tekle skozi nas in nas podprle.
V tokratnem približevanju si bo Venera do sredine tedna pred dotikom s Soncem ponovno slačila stara oblačila, ki skrivajo njeno (našo) iskrenost do sebe, ljubezen, izraznost, ognjeno ustvarjalnost.
Zato se bo v sredo ponovno soočila s svojim očetom Uranom, ki ji ponuja drugačen pogled na nas in “na svet”, a morda zahteva preveliko spremembo njenih (naših) starih navad in vrednot?
Kaj zares cenimo pri sebi, pri drugih? Notranjo, zunanjo lepoto? Vnesimo iskrenost in ljubezen v odnose, razmislimo o svoji samopodobi.
Pomagajmo si z izgradnjo vizije na področjih, kjer je čas za nov razvojni korak. Merkur iz znamenja device bo v dobri navezi z vizionarjem Jupitrom, ki povezuje delčke v celoto.
Luna bo v padajoči fazi potovala iz znamenja bika v dvojčke in za vikend prestopila v raka.
V nedeljskem dnevu se bosta ob 13:15 objela Venera in Sonce na 20. stopinji leva. Nova točka, ki riše rožo življenja in nova preobleka Venere iz zvezde večernice v jutranjko.
Več pa naslednjič in naj bo čimprej dobro za vse nas.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek smo po jutranjem praznem teku Lune ob 08:24 že v znamenju bika, zato bolj prizemljeni in umirjeni. Veliko se je zgodilo v zadnjih dneh, čas je, da postavimo stvari na mesto, si pomagamo, sodelujemo. Konkretno si priskočimo na pomoč.

V torek bo Luna še v znamenju bika, zato bo čas, da si še naprej pomagamo na način, ki je prizemljen in konkreten. Nekaj bo trenj zaradi zadnjega luninega krajca, ki pa bodo hitro minila. Ni čas za pametovanja, kdo ima prav, čas je za delovanje.

Sreda dopoldan bo še umirjena in globoka v čustvovanju in delovanju. Se bo pa Venera že pripravljala na izziv z Uranom ob 13:08. To je drugi poskus, v katerem bomo prevetrili svoje vrednote, samopodobo, finančno stanje in predvsem pogledali v odnose do sebe in drugih. Je čas za spremembo? Luna bo ob 15:04 že v znamenju dvojčkov, da razgiba ozračje in naše občutke.

V noči na četrtek se bosta povezala Merkur iz device in Jupiter iz bika. Znali bomo premišljenje koščke sestaviti v celoto kot podlago za delovanje v dobro. Čustvovanje bo nemirnejše, potrebovali bomo veliko pogovorov in potrjevanj.

Petek bo zanimivo razgiban dan, v katerem nam bo glo bolje v sporazumevanju ob prijetnem klepetu. Čez dan pa bomo raztreseni na vse strani, zato ne pričakujmo preveč jasnosti, usmerjenosti v konkretnost delovanja. Prepustimo se spontanemu delovanju.

V noči na soboto ob 00:51 bo Luna prestopila v nežnega, umirjenega raka in v sebi bomo čutili potrebo po povezovanju z družino, skrbi drug za drugega in stabilnosti vezi z ljudmi, ki nam veliko pomenijo. V nas se bosta že povezovala drugi in tretji energijski center, čutili uomo armonico ljubezni in svetlobe.

Nedelja bo harmoničen dan, še posebej, če bomo usklajeni zavedno in nezavedno s močnimi povezavami energij. Luna iz znamenja raka bo povezovala naše misli, energijo, visoke ideje. Ob 13:15 pa se bosta tesno objela Venera iin Sonce in zarisala novo točko roži življenja, ki potrebuje ljubezen in veliko svetlobe. V nas in zunaj nas. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.