URANOVSKE DUŠE

Sreda je, 10.maj 2023 in dan Merkurja, ki že zmanjšuje retrogradno hitrost, da se bo konec tedna obrnil. Smo v tednu objema Sonca z Uranom v znamenju bika.
Bik je energija, ki rada v miru uživa v coni udobja tudi če je postala neudobna. Bik je energija navad, ki najraje ostajajo nespremenljive, a z Uranom to vsekakor ne gre.
Zato se zadnja leta dogaja toliko nepričakovanih sprememb, ki nas – milo rečeno- pretresajo do zadnje celice in na nivoju posameznika kličejo k popolni nevezanosti, avtentičnosti, k izražanju sebe izven sistemskih pravil.
“Izraziti sebe” pa se seveda odraža na vseh nivojih bivanja in spreminja se tam, kje smo si morda kot bitja navad najmanj želeli ali čakali.

Sama sem izrazito “Uranovska duša”, a obenem potrebujem veliko miru, odmika, samote, da se lahko začutim, zaznavam visoke frekvence, da se mi v hipu “razjasni” in vidim ta neskončni prostor različic energij, ki tečejo skozi nas. Zato uživam in potrebujem ta “vertikalna astrološka raziskovanja”, kako izstopiti, prestopiti na višjo raven. Za mene, moje stranke; zadnje čase so vse močne “Uranovske duše”, zrcalimo se druga v drugi.
Potrebujem svobodo od vsakdanjih opravil in obveznosti, iščem ravnovesje med enim in drugim v korist spontanosti.
Zato tudi ne pišem vsak dan o “energijah dneva” zaradi “reda” ali časa, ki smo si ga določili ljudje.
Pišem, ko začutim, ko ujamem trenutek, ki se preko pisanja skozi mene spušča na Zemljo. To je moj odgovor tistim, ki mi pišete, zakaj me kak dan, dva ali več ni tu na FB:))
Ker sem “Uranovska” duša:)) in ker se mi zadnja leta na polno dogajajo “uranovske stvari”, ki nepričakovano spreminjajo nespremenljivo. In tudi mene potiskajo v novo različico. Več pa naslednjič…
Se tudi vam kaj podobnega dogaja?
Ste zato kljub pretresom bližje sebi kot se spoznavate zdaj?
Lažji, svobodnejši, ko oddajate težo bremen, ki jih še včeraj niste želeli spustiti?

Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.