Lunin mrk v znamenju škorpijona

04. maj 2023
Luna je že prestopila v znamenje škorpijona.
Pišem, razmišljam, čutim, napišem malo drugače in razmišljam, kako zapisati to, kar brbota v meni te dni; enostavno, na kratko…kar ne gre….

Pišem za in v imenu bližajoče se Lunine polnosti, predvsem njenega mrka v meni domačem znamenju škorpijona. Zadnjega v teh letih, ko je globinsko čiščenje nujno za vse, še posebej za poklicane “močne škorpijone” v nas.
Ščip, ki ponovno razsvetljuje, obenem mrk, ki temni, transformira in na novo rojeva zaceljene dele tistih energij, ki so še nedavno v ekstremnih nasprotjih obvladovale naša življenja – notranje in zunanje vojne, viharje, travme in toksične drame, bolečine, ljubosumja, zavisti, pritiske, manipulacije v odnosih, predvsem pa nemoč vdihniti polnost življenja.
Če smo v razvoju že prestopili čez polovico tistega “tunela smrti in ponovnega rojstva”, kateremu smo namenili del tega življenja in če že čutimo svoj center moči, božansko naravo, notranjo lepoto, svetlobo luči, predvsem pa dovoljenje za mir, potem je in bo to samo še en pomemben mrk.

Mrk kot mejnik v zavestnem procesu, skozi katerega v naša življenja prihaja več moči in svetlih občutij, ljudi, obenem odhaja še več temnih ljudi, toksičnih odnosov, dogajanj, občutij in misli. Odšlo bo več “teme” in po mrku prišlo več “svetlobe”.
To je naša misija. Predvsem misija tistih, rojenih s planeti, ascendentom v škropijonu, močno 8. hišo, Plutonom in ali predvsem J luninim vozlom v tem znamenju. Rojeni, ki poznajo(mo) globje strahove od običajnih, nosijo(mo) večje moči od običajnih, čutijo(mo), doživljajo(mo) strasti in pritiske v ekstremnih podobah. Pogumni “čistilci” tega prostora in časa, ki potujemu v mir in ljubezen.

Tu smo v horizontali danega nam ob rojstvu in v vetrikali razvojno možnega v procesu širjenja zavedanja, videnja, zakaj smo tu.
Duše, božanski otroci, košček zavesti “oblečene” v energijski kodi, programu, matrici….kakorkoli si že razložimo…
A zagotovo ne krivi, češ kaj smo počeli “temnega” nekje nekoč v prejšnjih življenjih.
Kaj pa če karma ni to, da odplačujemo.
Mnogo širša slika se jasni v tem času kot smo jo nedavno videli ali so nas tako skušali naučiti, obremeniti.
Spoštljivi, pogumni in odgovorni smo ob mogočnih energijah škorpijona, vladarja Plutona in ob zavedanju te velike misije.
Celimo, na novo rojevamo, umirjajmo sebe in svet okrog sebe.
Lunin mrk bo nastopil v petkovem večeru ob 19:33 na 14 stopinji znamenja škorpijona.
Stopimo pogumno in svetlo in naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.