Vikend moči in ustvarjalnih sprememb

Smo v energijsko občutljivem obdobju med mrkoma in z rastočo Luno potujemo proti njeni polnosti in drugemu mrku obenem. Z retrogradnim Merkurjem imamo čas za pregled svojih misli, občutij, podob, brez ločevanja na dobro in slabo. Na četrtkov praznični dan je Luna prestopila v prešernega leva, njen krajec in čustvena ognjenost izražanj so in nam tudi še lahko prinesejo nekaj nemirnih trenutkov, saj ne bo časa preudarno razmišljati.
Vikend bo prijeten in energijsko močan, tam zgoraj se bosta povezala Mars in Uran, da združita energijo življenja z inteligenco visokih zaznav in nam ponudita moč hitrih sprememb. Sobota bo tako prijetna in pozitivno naravnana z Luno v levu, ki bo ob 20:58 prestopila v znamenje mirne device. V jutranji nedelji bo nekaj nelagodnih trenutkov in dvomov, a dan se bo zavrtel v prijetnem vzdušju prizemljenih energij. Izkoristimo čas za naravo, urejanje okolice, delo na vrtu, vmes dovolj počivajmo in uživajmo. Naj nam bo lepo.

Petek začnimo v notranji radosti in obenem počasnosti. Združiti potrebo po prešernosti in preudarnem razmisleku, po stabilnosti in nepričakovanih spremembah, bo test petkovega dne in večera. Luna bo še v znamenju leva.

Sobota bo prijetna, polna veselih energij in povezovanj. Luna iz leva bo od 12:52 v praznem teku, zato se prepustimo dnevu s pozitivnim odzivom na dogajanje. Moči bo veliko. Ob 20:58 bo Luna prestopila v devico za mirnejšo noč.

V jutranji nedelji bo nekaj nelagodnih trenutkov in dvomov, a dan se bo zavrtel v prijetnem vzdušju prizemljenih energij. Izkoristimo čas za naravo, urejanje okolice, delo na vrtu, vmes dovolj počivajmo in uživajmo zdravo hrano.