Vikend po mrku in z obratom Merkurja

Vikend od 21.do 23.aprila 2023
Po Sončevem mrku smo, ki je na zadnji stopinji znamenja ovna – tam, kjer imamo to energijsko točko v sebi – ugasnil medlo svetlobo in prižgal odločnejšo luč. Za nove začetke, pogumne spremembe, ki sledijo globokemu Plutonovemu čiščenju tako Lune – naših čutenj kot Sonca – hotenj, že v biku nekaj ur po mrku.
Mrk ob stoječem in v retrogradnost usmerjenem Merkurju, ki nam iz samega centra znamenja bika daje notranji znak, da bomo še nekaj preudarno premislili, se (od)ločevali od materialnih, nepremakljivih “stvari” ali bremen, bo tako in zato še odločneje in dlje odzvanjal v nas.
Petek je že mirnejši v notranjem valovanju, zato se z Luno in Soncem v znamenju bika prepuščajmo obratu Merkurja.
Naj bo vikend pod njegovo taktirko, ko brez hitenja preigravamo miselni in čustveni svet, ko se predajamo čutenju narave.
Luna bo že rastoča, v soboto od 12:10 v znamenju dvojčka, a ne hitimo.
V nedeljo se bosta Luna in Venera veselili življenja iz enako razigranih dvojčkastih energij. Njun trenutni vladar Merkur pa nas bo vračal na stare pogovore, poti in dejanja, znotraj katerih bomo dobivali nova spoznanja.
Užijmo vikend v retro ritmu in naj nam bo lepo. 💚☘️
Jasmina.

Petek bo mirnejši v notranjem valovanju. Obračal se bo Merkur iz samega centra znamenja bika, zato se prepustimo njegovim procesom. Veselimo se časa, v katerem bomo znova predelali svoj miselni svet in še z večjo preudarnostjo spustili stara bremena in ponavljanja.

Naj bo sobota v ritmu retro Merkurja. Luna bo ob 12:10 prestopila v znamenje dvojčkov, preigravali bomo miselni in čustveni svet. Popoldan in zvečer bomo čutili temo starih bremen, dvomov in nepretočnih poti znotraj nas. Bodimo nežni do sebe.

Nedelja bo prijetnejša. Luna in Venera se bosta veselili življenja v znamenju dvojčkov, njun trenutni vladar Merkur pa nas bo vračal na stare pogovore, poti in dejanja, znotraj katerih bomo dobivali nova spoznanja. Užijmo dan v radosti in naj nam bo lepo.