Teden umirjanja uma in Lunine polnosti

Energije tedan od 03. do 09. aprila 2023
Z odhajajočim vikendom smo prestopili v mesec april, v katerem se že pripravljamo na močnejša energijska dogajanja.
Smo v tednu rastoče Lune, ki nas s svojo bližajočo se polnostjo odpira, opogumlja in nam razsvetljuje poti, po katerih pogumno hodimo.
Hitri Merkur se poslavlja od ognjevitosti ovna in v večernem ponedeljku že prestopa v zemeljskega bika.
Njegov prihod na trdnejša tla bo izzvan od velikega Plutona, ki na vhodu vodnarja deluje kot čistilec na višjih obratih.
Zato je pomembno, da spustimo temačnost in strahove iz kotičkov uma, naših miselnih vzorcev ter umirjeno sprejmemo prostor in čas, v katrem smo. To nam bo dalo občutek, da smo povezani z modrostjo od zgoraj in ukoreninjeni od spodaj; da tako energijsko zaščiteni lahko pogumno kreiramo iz notranjega centra moči.
Ko so besede odraz naše stabilne in obenem spremembam odprte notranjosti. Merkur se bo povezal s Saturnom in Marsom.
Prihajajoča četrtkova polnost Lune v znamenju tehtnice bo na drugi strani izzivala Sonce v znamenju ovna.
Le to bo samo dan prej odprlo Kironovo rano v naših notranjih centrih – v Solarnem pleksusu.
Kdo smo v svoji srčiki, koliko je v nas še ranjenosti in koliko že ozdravljene plemenite moči, luči in sočutenja, ki sveti iz nas ter harmonizira vse dele življenja?
Četrtkov jutranji Ščip ob 06:34 bo trenutek za odgovore Kironovega “razsvetljenja” v procesih celjenja.
Naj Jupiter s svojim znanjem in videnjem skozi tretja očesa odgovori v najvišje dobro vsakega izmed nas.
Konec tedna bo z Luno v škorpijonu globok in že prazničen v slavljenju večnosti življenja. Venera se bo povezala z Neptunom, svojo višjo oktavo in se spominjala rojstva iz njegove morske pene. Zato je in bo polna želja po čistoči življenja na Zemlji, ko sanje in božanske spomine skozi kreacije ustvarjalnih semen uživamo tukaj na Zemlji in spet odidemo.
Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek bo Luna v znamenju marljive device spodbujala naša delovanja, Merkur se bo z ognjem besed in dejanj poslavljal od znamenja ovna. Ob 18:22 bo prestopil v bika in vneto čistil temačnost in naše strahove. Za več miru in stabilnosti uma v prihodnjih dneh.

V torek bo jutro umirjeno in nežno v ženskem principu. Z rastočo Luno bodo v nas naraščala hrepenenja po spontanosti in opuščanju programov, polnih obveznosti in tiktakanja ure. Dovolimo si več mehkobe in nežnosti, opustimo kritičnost in obveznosti, pojdimo v sončno naravo. ob 23:50 bo Luna prestopila v tehtnico.

Sreda bo le dan pred ščipom na osi tehtnica – oven ob prisotnosti Kirona. Odprti bomo za zaznavanje bolečine v odnosih, zato je pomembno, da iščemo notranjo harmonijo ob zavedanju, da gre za še en preizkus, koliko smo že zaceljeni v srcu in centru moči. Misli in besede bodo mirne in preudarne.

V četrtkovem jutru ob 06:34 bo nastopil ščip v znamenju tehtnice. Odgovori bodo odraz naših notranjih procesov celjenja neravnovesij. Biti notranje močan in obenem srčno pretočen, harmonično povezovalen; to zmoremo z znanjem, zavedanjem Jupitra, očesa modrosti.

V jutranjem petku ob 08:29 bo Luna prestopila v globine škorpijona, ki nas povezuje z življenjem in smrtjo in ponovnim življenjem. Naj bo dan očiščevalno miren in sprejemajoč. Venera z Neptunom nas bo odprla božanskim višinam.

Sobota bo globoka, umirjena in posvečena dogajanju v nas in okrog nas. Misli bodo mirne in močne, usmerjene v krog družine in naših najbližjih. Čustveno bomo popoldan nemirni, dovolimo si spustiti nadzor nad dogajanjem.

Nedeljski praznični dan preživimo v občutku večnosti življenja, katerega del smo, povezani od spodaj in zgoraj. Nekaj bo občutljivih trenutkov, ostanimo v stiku s seboj ob sprejemanju drugih. Luna bo ob 14:56 prestopila v odprtega strelca za več optimizma in veselja. Naj nam bo lepo

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.