Teden krepitve moči in podpore premikom

Energije tedna od 27.3. do 02.04.2023
V prihajajočem tednu je pomladni pogled na energije tam zgoraj in sinhrono tu spodaj spodbujajoč, namenjen združitvi energijskih moči in občutku gotovosti v nove premike.
Odprta so vrata, da potegnemo tisto potezo, ki smo jo premlevali v zimskih dneh. Podprti smo v umu, telesu in čustvovanju, če smo le našli točko ravnovesja in se (od)ločili od starih poti in navez.
Luna je po mlaju in prestopu Sonca v znamenje ovna rastoča in spodbujajoča. Trenutno v dvojčkih prebuja dvojico iz ovna; Jupitra in hitrega Merkurja, ki se bosta združila v eno, da iz vizij in visokih pogledov oblikujemo konkretne korake ter jim pogumno sledimo. Vsako jutro si v svojem najljubšem ritmu – “obredu” naredimo plašč zaščite in božanske modrosti, saj se tam zgoraj povezujeta Mars iz znamenja raka ter Saturn iz znamenja ribi.
Nežno, pretočno, obarvano z intuitivno svetlobo se okrog nas ovijajo energije prvega in sedmega energijskega centra, ki ščitijo naš zemeljski del pred vdorom nečistih energij v fizična telesa, misli, čutenja. To nam daje priložnost delovati brez zunanjih motilcev, iz svojih želja, namer in hotenj.
Še posebej odprto, iskreno in navdihujoče se bo znotraj zaščitnega plašča dogajalo dva prsta pod popokom, v naših maternicah ustvarjalnosti, želja, ljubečnosti in širjenja radosti. Tu je doma lepotica Venera, ki se v znamenju bika smeje pomladi in ustvarja lepoto na Zemlji. Ob dotiku z Uranom, svojim očetom, bo prebudila naše notranje čute in pristnost. Objeta nam bosta pokazala, kako poleteti svobodi naproti.
Smo pripravljeni biti kolibri, ki radostno leta od cveta na cvet in uživa v lepoti in notranji živosti?
Konec tedna bo tako lahko nemirnejši ali pristno svoboden in radosten z Luno v znamenju leva. V sebi bomo brbotali v prebujajoči pomladi, okrog sebe bomo čutili zaščito.
Po nedeljskem dopoldnevu bo Luna že prestopila v skromnejšo devico, ki si želi imeti vse urejeno in popredalčkano.
Hitimo počasi in si privoščimo miren večer.
Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek bo Luna še v znamenju dvojčkov klepetavo hitela iz cveta na cvet V mislih, besedah, pogovorih bomo polni življenja povezovali ideje in iz velikih vizij sestavljali manjše korake. Dan bo primeren za oglaševanja, povezovanja.

V torek se bosta ob 08:50 objela hitri Merkur in Jupiter v znamenju ovna. Ko se znanja, vizije, ideje spuščajo iz očesa modrosti v naš hitri um, ki razmišlja, se pogovarja in delujee v naše smeri. Luna bo ob 12:11 prestopila v znamenje raka in v nas prebudila željo po miru, zaščiti in skrbi drug za drugega.

V noči na sredo ob 04:32 bo nastopil Lunin krajec. Volja delovati takoj in želja še malo obstati bosta iskali točko ravnovesja. Popoldan in proti večeru bo Luna že prebujala našo iskrenost v odnosih in ustvarjalnost znotraj nas.

V četrtkovi noči bomo želeli razširiti krila, sanje nas bodo vodile tja, kamor si želimo. Dan bo mirnejši, intuitivno nežen, sočuten. Mars in Saturn se bosta podprla v svoji navezi za pogum, podporo in vztrajnost delovati. Venera bo tik ob Uranu, bodimo pristno iskreni ne glede na spremembe.

V petek bo dan, ko bomo močno čutili nočni objem Venere in Urana. Občutek svobode bo brbotal znotraj nas in tako dobro se bomo počutili, če bomo pristni in objeti v sebi. Z notranjo radostjo bomo pritegnili k sebi življenje. Luna bo od noči v znamenju leva, podporna Soncu in naši ciljem.

Sobotni dan bo nemiren, poln nepričakovanih sprememb ali radosten ob dogajanju, ki ga bomo krerali z iskrenostjo. Luna iz leva bo vrtela čas v aktivnem dogajanju, veselju in izražanju naših potreb. Poguma bomo imeli dovolj za aktiven dan.

Nedeljsko jutro bo še radostno in odprto.. Ob 12:57 bo Luna prestopila v znamenje device in nas potegnila v drobna opravila, čiščenja, pridnost in skromnost. Hitimo počasi z obveznostmi, da ne bomo zvečer preutrujeni in godrnjavi. Raje si naredimo prijeten večerni obred, da bomo sladko zaspali. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.