Teden izzivalnih dotikov in potreb po prepuščanju

Energije tedna od 13. do 19.marca 2023
V odhajajočem vikendu se globoko umirjeni že pripravljamo na izzivalnejši teden. Ponudil nam bo veliko priložnosti za ponovna preverjanja (ne)ravnovesij znotraj nas in možnost prepuščanja vedenju, da je vse-eno.
Kar štirje planeti v znamenju ribi ta čas potujejo v svojem plavajočem ritmu, ki se dotika našega božanskega dela, višjih dimenzij, duhovnih moči in intuitivnih zaznav.
Močan Neptun, njihov vladar, pa preizkuša pomembne dele nas tam, kjer bi si – zaradi notranje negotovosti – želeli več trdnosti, jasnih besed in meja. A tokrat ne bo šlo tako enostavno.
Marsov bližajoči izziv z Neptunom nam bo lahko jemal moči, ko bomo poskusili uskladiti intuitivnost, vero vase in instiktivnost delovanj, da bi zaščitili svoje meje.
Že hip zatem se bomo vrteli v potrebi po raztapljanju malega ego principa, občutljivost grlenega centra nam bo onemogočala jasnost misli, besed in dejanj.
Naslednji trenutek bomo znotraj sebe čutili pritiske ukrepati in se dejavno postaviti zase. V odnosih bomo z Venero v ovnu v izzivu s Plutonom še čistili boleče spomine. Sprejemanje in vse-enost bo dobra izbira.
V vrtnicu energij delovanj in prepuščanj bo – še posebej sredi tedna – umetnost ostati v notranjem miru in ravnovesju.
Bo pa zato konec tedna s prestopom Venere v znamenje bika ponudil možnost za umirjanje in počitek ob sprejemanju minulih izkušenj.
Rezervirajmo si petek za uživanje, dobro hrano, masažo, da zadovoljimo svoje čute in pobožamo telo po napornih premikih. Merkur bo ob 11:44 objel Sonce v znamenju ribi, kljub mehkobi bomo lahko izrazili svoje duhovne moči.
Popoldan bo Luna prestopila v vodnarja za družabnejši in bolj sproščen vikend sprejemanja različnosti.
V noči na nedeljo bo hitri Merkur iz rib že prestopil v znamenje ovna za več odločnih besed in aktivnih dejanj, popoldan pa nas bo Luna v ribah odmaknila v tišino. Naj nam bo lepo. 💚☘️
Jasmina

V ponedeljkovem jutru ob 08:20 bo Luna iz praznega teka v škorpijonu prestopila v znamenje strelca. Želeli si bomo lažjih poti širokih čustvovanj, vendar bomo v dopoldanskem času še omejeni in polni dvomov. Popoldan bo prijaznejši.

Torkovo jutro bo optimistično, videli bomo dlje, si zaželeli zaznati smisel in pot v vsem, kar bomo počeli. Čustveni svet bo z Luno v strelcu na trenutke pretiranih pričakovanj, naše misli bodo potovale po intuitivnih globinah. Sledimo jim in povezujmo zaznave s konkretnostjo tukaj in zdaj.

Noč na sredo bo napornejša, če ne bomo sprejemali vseh delov sebe in verjeli v čarovnijo življenja. Mars bo ponovno v izzivu z Neptunom. Nočni Lunin krajec bo stopnjeval valovanja v nas. Bodimo blagi do sebe. Popoldan ob 13:05 bo Luna prestopila v kozoroga, da se prizemljimo in umirimo v srčnem delu.

Četrtek bo lahko zmeden, nemočen in obenem naporen dan v zahtevah do sebe in drugih. Vrteli se bomo v raztapljanju ego principa in občutljivosti na vseh nivojih, obenem bomo čutili pritiske ukrepati in se postaviti zase. V odnosih bomo čistili boleče spomine. Dan, ko bo umetnost ostati v miru in ravnovesju.

Petek bo dan za blagost, počitek in umirjanje valovanj. Venera bo že od noči v znamenju bika, da pomiri dele nas. Merkur bo ob 11:44 objel Sonce v znamenju ribi, kljub mehkobi bomo lahko izrazili svoje duhovne moči. Ob 15:24 bo Luna prestopila v vodnarja, Venera iz bika bo umirjala svoje zahteve v imenu stabilnosti.

Sobota z Luno v vodnarju bo povezovalna, inovativna in razigrana. Vzemimo si čas za druženje, a ob množici različnosti, ki jih bomo pokazali drug drugemu, ostanimo spoštljivi in sprejemajoči.

V noči na nedeljo bo hitri Merkur iz rib že prestopil v znamenje ovna za več odločnih besed in aktivnih dejanj. Dan z Luno v vodnarju bo še dinamično klepetav in družaben vse do 16:11, ko bo Luna prestopila v ribe in nas odmaknila v tišino. Naj nam bo lepo.