S Ščipom odpiramo vrata velikim premikom

Energije tedna od 06. do 12.03.2023
Pa smo v enem pomembnejših tednov velikih premikov in zdravilnih dotikov v letošnjem letu.
Po ponovno “Uranovski”, a tokrat manj stresni in visoko zaznavni polni Luni v znamenju device, odpiramo vrata za premik starega učitelja Saturna v svet sanj in intuitivnih valovanj.
Ščip bo nastopil v torek 7. marca ob 13:40, Saturn pa bo v znamenje ribi vstopil ob 14.34.
Soočenje Lune in Sonca bo deležno podpore Urana. Dovolj prebujeni bomo znotraj sebe hitro povezovali kritično analizo drugačnih odgovorov na še odprta vprašanja in prepuščanje intuitivni modrosti, ki nam je na voljo vsak trenutek življenja.
Izziv lunine polnosti bomo čutili še nekaj dni skozi preizkušnjo Marsa z Neptunom, ki bo skušal uglasiti naš instinktivni(animalni) in intuitivni(božanski) del. Kako delovati iz telesa in obenem zaupati višjemu vodstvu?
Stari učitelj Saturn se bo po lunini polnosti potopil v znamenje ribi. On, ki deluje na način odgovornosti, strogih pogledov in omejitev, se bo znašel v energijah prepuščanja, sočutenja, duhovnosti, inutitivnosti, sanj in verovanj.
Navidezna nasprotja so le dva dela celote. Kamen modrosti bo v morju počasi raztapljal svoje meje, obenem nam bo ponujal priložnost materializirati sanje, jim dati strukturo na Zemlji. Njegova prisotnost v ribah bo trajala vse do januarja 2026. Delujmo v imenu njegove “visoke različice”.
V procesu prehoda, celjenja in temeljitega čiščenja preteklih spominov smo že ob njima v prihodnji nedelji. Jupiter bo objel zdravitelja Kirona, da se bomo odprli še večjemu porebujanju zdraviteljskih znanj in modrosti.
Že dolgo teče skozi nas obilica vedenj, kako do ozdravljenja na vseh nivojih, če smo le odprti, zavedajoči sebe, dogajanja in srčni, sočuteči, v stiku z naravo.
Vikend bo čas, ki si ga želimo za usklajen pretok energij v spodnjem delu telesa. Tu gradimo temelje živosti, ljubezni in ustvarjalnosti, ko znotraj sebe prepletamo Venero iz ovna z Marsom v dvojčkih. V zgornjih energijskih centrih pa bomo um povezovali z visokimi toni zaznav, Merkur iz rib bo v dotiku z Uranom. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljkovem jutru ob 04:38 Luna že prestopa v znamenje device. Napetost bo naraščala, čutili bomo potrebbe po kritičnem pogledu na dogajanje v nas ali okoli nas. Upali si bomo izražati sebe na sočuten način, Sonce iz rib bo podprto z Uranom.

V torkovem dopoldnevu bomo polni napetih občutij in odprti za hitra povezovanja nasprotij med analitičnostjo, dvomi in prepuščanjem, verovanjem. Ob 13:40 bo nastopil Ščip ob podpori Urana. Ob 14:34 bo Saturn prestopil v ribe. Noč bo napornejša.

V sredo bomo po napornejši noči čez dan umirili svoj notranji svet. Luna bo še v znamenju device. Ob 15:43 bo prestopila v tehtnico in omehčala ozračje. Želeli si bomo več harmonije, povezovanj in lepote okrog nas in v nas.

V četrtek bo dan za izražanje naših želja in potreb; po odnosih, sodelovanju, uživanju v lepoti, a hvaležnosti bo premalo. Pripada nam vse obilje na Zemlji, dovolj je za vsakega, a spustimo pretirana pričakovanja, sodelujmo z naravo, poiščimo harmonijo v sebi, pravi Luna v tehtnici.

V petek bomo že močneje čutili spodnji del naših teles, moč do življenja in ustvarjanja. Luna iz tehtnice bo prebudila Venero in Marsa, ki pričakujeta svoj hitri ples. Energije bomo imeli dovolj za telesno aktiven in radosten dan.

V soboto bo od 01:05 Luna že v škorpijonu, mi pa v globokem pričakovanju prepleta Venere in Marsa. Strast, objem in gorečnost odnosov nam bodo pognali kri po žilah, privoščimo si radosten dan. Naš um bo na visokih frekventa zaznav, a naj nas prepušča čutenju telesa.

V nedeljo nas čaka prijeten, globok in povezovalen dan. Luna iz škorpijona se bo dotikala trojice planetov v znamenju ribi preko celega dneva. Naredimo izlet k reki, jezeru, morju in uživajmo dan. Naj nam bo lepo.