Plesni pari planetov navdihujejo in krepijo moči

Energije tedna od 13. do 19. februarja 23
Po Merkurjevem prehodu skozi kozorogovo gostoto in globino tunela naših “miselnih” senc nas nov teden s padajočo Luno vodi proti mlaju.
Pogled tja gor nam kaže “parčkanje” planetov, ki prepletajo energije in množijo moči, da jih bomo začutili v delu telesa, uma in občutkov.
Samo eden od štirih parov se razdvaja; prebujeni in visokozaznavni um – Merkur odhaja od velikega maga Plutona. Koliko “smrti” okostenelih prepričanj našega uma je bilo potrebnih za odpiranje možnostim višjih zaznav, sprejemanje novih pogledov in drugačnih poti.
Venera v drugem paru hrepeneče hiti svoji višji oktavi Neptunu naproti. V peni morja, ki mu vlada Neptun, se je rodila očetu Uranu. Polna čistoče, hrepenenj in ustvarjalnih navdihov se bo v sredo prepustila Neptunovim zaljubljenim sanjam, ki jih skozi naša telesa spušča na Zemljo. Predajmo se jima vsaj za trenutek, naj nas preplavi njuna ljubezen.
Da lahko materializiramo sanje potrebujemo trdnost, moč in svetlobo “notranjega” Sonca – solarnega pleksusa.
Tam zgoraj se Sonce v tretjem paru približuje Saturnu, dosegel ga bo v večernem četrtku. Njun objem bo pomemben za samozavedanje in očiščenje senčnih plati naše notranje luči.
Odprl bo vprašanja in celil izzive, ki še živijo v nas. Kdo sem jaz? Lahko snamem masko, nadeto od ali zaradi sistema in posvetim v temo?
Četrti par se sestavlja skozi misijo Jupitra, ki v naših tretjih očesih že odpira znanja, modrosti celjenja starih razpok in samoozdravljenja bolečnskih jeder v nas.
V letu največjega zdravitelja Kirona smo, na prehodu od Saturna k Uranu. Z njim se bo zlila Jupitrova modrost 12. marca.
Zdi se še daleč, a je že tu, v nas žubori zdraviteljski dar od samega rojstva, začutimo, vidimo, zaživimo ga.
Povezati pare in jim navdahniti moč je zaupano svobodnemu dihu vodnarskega Merkurja. Povezoval se bo z vizijami Jupitra in njegova znanja prenašal skozi Srčno čakro v telesa, uglašena z dogajanjem na visokih frekvencah zaznav.
V nočni soboti ob 23:34 Sonce že prestopa v intuitivno duhovnost znamenja rib, v katerih Venera krepi intenzivnost navdihov ob podpori Plutona.
Bliža se mlaj v tem znamenju, zato spustimo nemir in se prepuščajmo sebi v tišini in notranjem miru.
In naj nam bo lepo. 💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek je Luna v znamenju globokega škorpijona. Krepila bo moč ustvarjalnih navdihov, popoldan pa bomo občutili več dvomov in vprašanj o svoji vrednosti. Z luninim krajcem se bodo prebudila nasprotja v odnosih in proti večeru prerasla v temna občutja in dvome o sebi.

V noči na torek ob 02:30 bo Luna prestopila v znamenje strelca. Čustva se bodo otoplila, razširili bomo pogled na dogajanje in iskali nove priložnosti za razrešitev zapletov. Urejali bomo zadeve z več optimizma in svežih moči.

Sreda bo dan za objem lepotice Venere s pravljičnim Neptunom natanko ob 13:25. Začutimo njuno zlitje, pretok energij iz najvišjih, božanskih delov nas skozi telesa v maternice, ki si želijo ustvarjati, ljubiti, se radostiti. Z Luno v strelcu bomo hiteli naprej v prihodnost.

Četrtek bo posvečen paru Sonca in Saturna, ki bo skušal zatemniti našo notranjo luč. Potrebno bo, da celimo dvome o sebi in posvetimo še močneje, iskreno, avtentično. Veliko darov in zdravilnih moči imamo, ki jih lahko damo sebi in drugim. Luna bo jutra v kozorogu, Sonce in Saturn se bosta objela ob 17:48.

V petek bo čas za sprostitev in umirjanje vseh intenzivnih spoznanj. Pustimo se voditi tihi čustveni mirnosti Lune iz kozoroga, ki bo naravnana na vedenje in intuitivno čutenje o pravilnosti naših poti. Več počivajmo.

V noči na soboto se bo Merkur povezal z Jupitrom za veličino spoznanj in prenos modrosti v vse dele nas. Ob 06:34 bo Luna prestopila v zračnega vodnarja za zahkotnejši dih in ponovno prebujala naš miselno vizionarski svet. Umirjajmo se. Sonce bo ob 23:34 prestopilo v ribe.

Naj bo nedelja dan v umirjanju in spuščanju pred ponedeljkovim mlajem v znamenju intuitivno duhovnih rib. Venera nas bo spodbujala k intenzivnemu izražanju ustvarjalnih navdihov ob podpori velikega Plutona. Delujmo tiho, počivajmo in naj nam bo lepo.