Po mlaju in obratu Urana premikamo kolesje življenja

Energije tedna od 23. do 29.januar 2023
Po mlaju prebujenja in krepitvi energij v znamenju vodnarja, v začetku tega tedna prihaja še ključni premik velikana Urana v direktno gibanje za vse nas tukaj na Zemlji.
Astrološki pogled ne vidi samo njegovega obrata, temveč pospešeno delovanje vseh planetov, ki so trenutno v njegovem domu. Tako Saturna, ki “vlada” Merkurju, le ta Marsu, le ta Jupitru; kot Venere, Sonca in trenutno še Lune.
Obračamo celotno energijsko kolesje z novimi energijami in močmi naprej, predvsem pa je pomembno, če in da se zavestno vrtimo “navzgor”.
Uran že peto letu potuje skozi znamenje bika, ki je znamenje Zemlje in jo, nas prestresa na njegove šokantno nepredvidljive prebujajoče osvobajajoče načine.
Bolj kot v sebi čutimo njegov duh na visokih frekvencah zavedanja, bolj čutimo priložnost za vertikalo, preboj starih okostenelih struktur, razširitev meja svojega uma in malega Jaza.
Močan je ta “trdi” del v večini izmed nas.
Pomembno je, da to zaznavamo, da so nam zgodbe življenja, pa če še tako bolijo, izziv in priložnost za svetlejši dan in svobodnejši dih. Procesi so, tako kot rada rečem za sebe, večji od nas samih, takih kot smo se poznali do sedaj.
Kdor še trdno spi in se mu nič “ne godi”, pa naj mu bo miren spanec.
Te dni bo Luna v rastoči fazi v ponedeljek iz vodnarja prestopila v intuitivne ribe, da bomo delovali iz notranjih globin s sočutenjem, a premikajoče naprej.
Sonce iz vodnarja bo hitelo po še več energije in ognjenih vizij k podpori Jupitra. Lunin sredin večerni prestop v živahnega ovna bo občutneje premaknil kolesje, naš notranji poriv in zunanje dogajanje.
Čas je, da se udejanjajo projekti, čas je za pot v sklepna dejanja, ki so izzvana iz prvega energijskega centra Marsa in ostalih delov nas.
Čas je, da brbotanja v nas postavljajo iskrenejše temelje in ritem življenja bliže naši notranji biti. Za to potrebujemo dovolj energije, kar nam omogoča prizemljevanje, umirjanje, stik z naravo in bitji življenja.
V noči na petek lepotica Venera prestopa tja, kjer je njen napev najčistejši, njena ustvarjalnost božanska in ljubezen pravljična.
V znamenje ribi, v dom vladarja Neptuna, ki je energijsko Venerina višja oktava na lestvici doživljanja lepote, čutenja. Ko smo očiščeni bolečih spominov in verujemo, da je sanje mogoče zaživeti na Zemlji. Božanski otroci smo tisti, ki to čutimo v sebi.
Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek bo Luna še v svežini vodnarja z nekaj nelagodja ob dotiku s Saturnom in z več radosti ob objemu Venere. Njen “prazen tek” nas bo prepuščene vetru dogajanj nosil v večerni potop v intuitivne zaznave, ko bo prestopila v ribe.

V torek bo zjutraj nekaj možnosti za ranljivost besed in dejanj zaradi naše mehkobe čutenja. Luna bo v znamenju rib, a njeno intuitivno prebujanje Merkurja in Urana nam bo dalo možnosti videnja višje v prepoznavanju svoje prave narave.

V noči na sredo bo Sonce iz vodnarja hitelo po več energije in vizij k Jupitrovi podpori iz ovna. To nam bo dalo občutek, da zmoremo več kot se nam je zdelo do sedaj. Dan bo z Luno v ribah intuitivno umirjen in globok. Ob 19:47 bo Luna prestopila v ovna.

Četrtek bo z Luno v znamenju ovna aktiven dan, ki bo potisnil kolesje dogajanj v nove smeri. Načrtujmo ključne premike, za katere potrebujemo energijo in moč. Naj nas nekaj nerazumevanja oognjenih občutij ne vrže iz fokusa dejanj in besed.

V noči na petek bo Venera prestopila v znamenje ribi. V dom vladarja Neptuna, ki je njena nnajvišja oktava na lestvici izražanja ustvarjalnosti, ljubezni, čutenj. preživimo njen dan v njenem objemu, pa bomo lažje premikali meje na drugi strani aktivnih dejanj in spuščali stara bremena.

V soboto bo Luna že v čutnem biku, noč iz petka bo mehka in nežna v ženskem principu. Uživajmo v energijah, ki negujejo naša telesa in božajo dušo; v dobra hrani, masaži, ustvarjalnosti, lenarjenju. Popoldanski krajec nas bo vznemiril in prebudil.

Naj bo nedelja v ritmu, ki je usklajen z nano notranjo bitjo. Vzemimo si čas za vse, kar nas umirja, nam daje energijo, nas povezuje znotraj in zunaj. Odprimo se času, ki je že tukaj in zdaj. Veselimo se že občutnega daljšanja dneva in jegove svetlobe. Naj nam bo lepo.