Vikend, ko z direktnim Marsom slavimo življenje

Energije vikenda od 13. do 15. januarja 2023
V tem tednu stoječega Marsa se beremo dnevno, saj je to poseben dogodek v naših globinah telesa. Mars, prvi energijski center Zemlje in nas, se je v noči na petek le obrnil v direktno gibanje, da bodo energijski sokovi stekli skozi korenine naprej in navzgor po vseh bitjih življenja.
Venera iz vodnarja se vznemirjena veseli in izziva svojega očeta Urana, ki je v njenem znamenju bika.
Iskrenosti, občutka svobode in slavljenja življenja nas bosta učila v nekoliko izzivalnejšem duetu v noči na nedeljo, zato dvigujmo svoje frekvence zaznav in lahkotnosti.
Cel vikend ostanimo v občutjih mehkobe in duhovnih moči ob energijskem dotiku Sonca z Neptunom, da bomo začutili božanskost in povezanost bitij svetlobe.
Luna bo od petka pa vse do nedelje v znamenju simpatične tehtnice, ko bo ob 13:08 prestopila v globine škorpijona.
Bodimo veliko v naravi, ki zdravi in naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V noči na petek

bo Luna prestopila v znamenje tehtnice za mehka povezovanja. Notranje čutenje povezanosti s podobno čutečimi nam bosta pričarala Sonce z Neptunom. Ko je občutek sebe v sebi nežno močan in duhovno intuitiven.

Sobota

bo zračna, prijetna in povezovalna brez večjih premikov. Luna bo že zjutraj v trigonu z Venero združila ženske energije v usklajeno celoto. Mars bo že direkten, a še v pripravah na pravi premik. Uživajmo v naravi in spontano izražajmo svoje ustvarjalne talente.

Noč na nedeljo

nas bo prebujala v delu telesa dva prsta pod popkom. V maternicah Venere bo brbotalo v želji po prebujenju čiste iskrenosti, želja in avtentične podpobe vsakega izmed nas. Ostanimo povezani sami s seboj, kar bo okrepila Luna z vstopom v škorpijona ob 13:08. Naj nam bo lepo.