Ko pred obratom stojijo energijski “motorji” življenja

Energije tedna od 09. do 15.01.2023
Poslavljamo se od letošnje prve in očiščevalno razsvetljene polne Lune, ki je odprla veliko mehkobe in višjih zavedanj.
Stopamo v teden, v katerem bomo praktično stali vkopani na mestu in počasi obračali energijo življenja v direktno gibanje. Dnevi bodo globoko posvečeni njemu; Marsu, ki “skozi” naša telesa in um ustavlja ter obrača svoje motorje.
Že od začetka koledarskega leta praktično stoji na 8 stopinji znamenja dvojčkov, da globinsko čisti strupe iz tunelov naših misli, prepričanj, po katere se je moral vrniti z retrogradnim korakom.
Močan je in “neizprosen”, skozi konkretne zgodbe “sedanjosti” čisti “pretekle” ujetosti v energijsko kodo matrice, ki smo jo “oblekli” ob rojstvu v to življenje. Lomijo in odpirajo se ključna vprašanja prvega energijskega centra, brez katerega svežine, moči in čistoče ni življenja.
Mars skupaj s Plutonom opravlja misijo detoksikacije, da bomo lahkotnejši stopili naprej. Za mnoge izmed nas – “poklicane” s sinhrono energijsko strukturo – je ta čas prelomno naporen. Kot da iz točke nič – goli in bosi – postavljamo nove temelje življenja.
Mars se bo popolnoma zaustavil in obrnil v noči na petek 13. januarja v znamenju dvojčkov, v katerih je in bo še skupaj dolgih 7 mesecev. Njegov trenutni vladar Merkur je še retrograden do 19. januarja, zato bo občutenje sprememb šibko vse tja do zadnjih januarskih dni.
Mars se bo še retrograden povezal z Venero iz vodnarja, ki ga bo vesela prebujala in spodbujala k obratu češ, narava se prebuja, pomagaj nam k rasti in premikom.
Sredi tedna bo nekaj novih zaznav starih ranjenosti.
Ob koncu tedna se bomo potopili v občutja mehkobe in duhovnih moči znotraj in zunaj nas, ko se bo Sonce povezalo z Neptunom. Začutili bomo svojo božansko naravo vsi tisti, ki smo povezani z Nebom in Zemljo na sočutečih frekvencah zaznav.
Vikend bo že z direktnim Marsom, a še negotovo počasen v premikih. Prebujala nas bo Venera iz vodnarja ob izzivih Urana, ki bo od nje pričakoval še več iskrenosti in inovativne ustvarjalnosti, da bo dvignila energijo prebujenja višje in višje za lahkotnejše prehode naprej. Ne pozabimo na svoje globine in nujnost spuščanja, celjenja starih zgodb ter prepričanj, kar je osnova za novo življenje.
Pojdimo v naravo, ki zdravi in naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

Ponedeljkov dan bo poln visokih uvidov in povezovanj. Venerin navdih bo prebujal retrogradnega Marsa, v nas bo brbotala energija življenja. Luna bo še v znamenju leva, v katerem bomo skozi izražanje čustev iskali ravnovesje med novimi premiki in starimi ovirami.

V torek bo Luna vse tja do 16:15 v praznem teku v znamenju leva. Želeli se bomo izražati, se premakniti željam naproti, a stoječi Mars nas bo držal na mestu v pripravah na drugačen odriv. Luna bo popoldan prestopila v devico za male korake v čustvenem in miselnem delu nas.

V sredo bomo z Luno v devici ponovno prebujali miselne uvide in se pridno pripravljali na nove začetke. Še je potrebno postoriti kar nekaj malenkosti za nazaj brez katerih ni velikih sprememb. Pospravljajmo odvečne stvari in jejmo lahko zdravo hrano.

Četrtkov dopoldan bo učinkovit v urejanju za nazaj in drobnih pripravah za naprej. Naša čustva in hotenja bodo prizemljeno usklajena, Luna iz device bo povezana s Soncem iz kozoroga. Čutimo intuitivno in mehko. Mars bo ustavil motorje in se obračal na mestu.

V noči na petek bo Luna prestopila v znamenje tehtnice za mehka povezovanja. Notranjo čutenje povezanosti s podobno čutečimi nam bosta pričarala Sonce z Neptunom. Ko je občutek sebe v sebi nežno močan in duhovno intuitiven.

Sobota bo zračna, prijetna in povezovalna brez večjih premikov. Luna bo že zjutraj v triognu z Venero združila ženske energije v usklajeno celoto. Mars bo že direkten, a še v pripravah na premik. Uživajmo v naravi in spontant izražajmo svoje ustvarjalne talente.

Noč na nedeljo nas bo prebujala v delu telesa dva prsta pod popkom. V maternicah Venere bo brbotalo v želji po prebujenju čiste iskrenosti, želja in avtentične podpobe vsakega izmed nas. Ostanimo povezani sami s seboj, kar bo okrepila še Luna z vstopom v škorpijona ob 13:08. Naj nam bo lepo.