V rastočih energijah širimo ogenj idej in želja

V prizemljeni odhajajoči nedelji stopamo v teden rastočih energij in dinamičnih odnosov med planeti. Njihove energije tečejo skozi vsakega od nas na svojstven način, saj jih vsak trenutek vpletamo v svet naših zgodb, misli, občutkov. Zato je pomembno, da odpletamo omejujoče vzorce in pogojenosti ter se odpiramo možnostim izbire na višjem nivoju zavedanja ob prisotnosti sebe tukaj in zdaj.
Splošne energije kažejo čas, v katerem bo manj prizemljenosti, več ognjenega vizionarstva, povezovanja, dinamičnega iskanja drugačnih rešitev.
Prebujajmo zavedanje, da zmoremo in smo veliko več, kot nam kažejo stare ovire na poti in v umu. Zaznajmo podporo, spodbudo, pogum za drugačne premike, ki bodo dali svežino naši prečiščeni energiji življenja.
Za nov ciklus se že v ponedeljek retrogradni Mars ponovno opira na Saturna iz vodnarja. Vsakič lahko močnejši in zrelejši začnemo na novo.
V znamenju strelca, skozi katerega potuje ognjena trojica; Merkur, Venera in Sonce, se bo veliko dogajalo.
Najti ravnovesje v mislih, besedah, dejanjih, ki se z Merkurjem v strelcu razlivajo v brezmejne širine, višine in pozabljajo na praktičen vidik udejanjanja, bo nemir in umetnost prvih dni tedna. Merkur se bo soočal z retrogradnim Marsom v dvojčkih in zahtevo intelektualnega “čiščenja” filozofskih debat, kar bo stopnjevalo dinamizem našega uma.
V podporo nam bo zbranost in ureditev vizionarskih pogledov s pomočjo Saturna v vodnarju.
Mehkoba idej nas bo ob koncu tedna z Neptunom ujela v svoj ritem nedorečenosti ali potopila v intuitivna vodenja.
Po luninem krajcu se bo z Marsom v četrtkovem jutru soočala Venera. Njena prešerna ustvarjalnost, optimizem v odnosih in obilje želja bodo naleteli na odpor Marsa če ali vse to res zmoremo in potrebujemo ali bomo pregoreli v pričakovanjih.
Umetnost bo najti točko zadovoljstva na obeh straneh, v ženskem in moškem principu. Tudi tu bo na pomoč priskočila modrost in stabilnost Saturna.
Luna bo ob koncu tedna prestopila v znamenje ovna in nas v polnih močeh popeljala skozi soboto. Sobotni večer in nedeljsko jutro bosta polna sanj in pričakovanj, prešerna Venera bo na preizkušnji Neptuna, ki jo tako rad dvigne v njene najvišje oktave neprizemljenosti.
Nedeljski popoldan z Luno v biku nas bo umiril v hvaležnosti in zavedanju, da je vsega dovolj za vse nas, ko zaupamo vase in v ritem narave. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek bo Luna že v odprtem vodnarju spodbujala optimizem znotraj nas. Obenem bomo čutili podporo, pogum, da vsakič znova lahko ponovno začnemo znova, močnejši in zrelejši.

V noči na torek bodo energije živahne, zato jih lahko kot take živimo skozi sanje ali budnost, če nam nemiren živčni sistem ne bo dovolil počitka. Obeta se namreč večerno soočenje Merkurja s kopico idej in Marsa v dvojčkih, kar bo vznemirjalo um.

V noči na sredo bo Luna prestopila v tišino znamenja ribi. Merkur bo čutil oporo Saturna. Našli bomo svoj mir in stabilnost, tako v čutenju kot umu. Popoldanski lunin krajec nas bo znova prebudil v dogajanje.

V četrtek se bosta že zjutraj soočala Venera in Mars. Pretirane želje in optimizem, ustvarjalna izraznost bodo naleteli na mejo telesa in uma, koliko zmoremo, da ne bomo pregoreli. Vzemimo si čas za odmik in oddih, bo želela Luna v ribah.

V petek se prepuščajmo intuitivnemu vodenju ter podpori modrosti in zrelosti. Merkur bo ponoči v izzivu z Neptunom, Venera pomirjena s Saturnom. Že v zgodnjem jutru bo Luna prestopila v ognjenega ovna, da bomo zopet v dinamičnih energijah življenja.

Sobotni dan bo močan in povezovalen. Z Luno v ovnu bomo spodbujali vizije in moči, da zmoremo znova in znova začeti, veliko modrejši in pogumnejši. Naj bo to dan za aktivnost v naravi, da okrepimo telo in osvežimo um.

Že noč na nedeljo bo polna sanj in pričakovanj, Venera bo zjutraj v odnosu z Neptunom, ki nas lahko popelje v višave želja. Bodimo hvaležni za vse kar smo in si lahko podelimo, se podružimo in uživamo. Luna bo ob 12:37 prestopila v znamenje bika. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vdeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com ali pišete na info@jasminakrt.com.
Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology