Vikend, da prizemljimo energije vizij in jasnine

Po mlaju v vizionarskem strelcu smo. V njem so do nočnega petka še štirje planeti in veliko naše pozornosti.
Vladar Jupiter jih iz ognjenih višin in jasnin v nežno vodi v drugi del energij, ki tečejo skozi Oko modrosti; v intuitivne globine, čutenje, zaznavanje iza filtra omejenega uma.
V petek bomo še valovali in v nemiru prepletali enost obeh ter obenem spoznavali, da je čisto vse v nas in v naravi, ki zdravi. Jupiter nas na zadnjih stopinjah rib povezuje z višjim, božanskim Jazom in intuitivnim vodenjem.

V noči na soboto bo Luna prestopila v kozoroga, da utrdimo nove energije v telesu, mislih, občutjih in se povežemo z globinami zemlje. Dnevne svetlobe je malo, noč se še podaljšuje, zato grejmo in svetlimo življenje od znotraj.
Na toplem in varnem v naših maternicah kalijo semena novih priložnosti.
Bodimo sočuteči in plemeniti, objeti in nežni. Naj nam bo lepo.

V petek bo Luna še v strelcu, a dan bo ponovno odpiral nekatere dvome, občutke nemoči in pretiravanj obenem. Bodimo nežni do sebe, saj je naša moč v miru in veri v energijo življenja. Ob 22.17 bo Luna prestopila v trdnega kozoroga.

Sobota bo dan brez posebnih energijskih premikov. Z Luno v kozorogu bomo prizemljevali minule spremembe v nas. Iz globin smo se dvignili višje, da bi videli jasneje in dlje ter zaznali nove priložnosti.

Nedelja bo aktivnejša v povezovanju s koreninami zamlje in nebom, kar nam bo prineslo več gotovosti v svoj center moči. Pozabimo na obveznosti, pojdimo v naravo, v hrube, če nam le vreme dopušča in naj nam bo lepo.