Vikend za globino povezav in intuitivnih zaznav

Po torkovem popolnem Luninem mrku smo, po napetih pritiskih na vseh nivojih zaznav, ki so nas premaknili iz starih tirnic, tudi če se tega še ne zavedamo.
Skozi teden se pomikamo proti umirjanju, globokem povezovanju in intuitivnem zaznavanju.
Spustimo zahtevna vprašanja, ki bodo prisotna še v petek in se za vikend prepustimo čutenju, prizemljevanju, umirjanju. Sporočila, ki prihajajo skozi nas, ko se obračamo višje, tja proti Neptunu, bodo nosila vero in prepuščanje življenju, ki je zagotovo drugačno od starega, a veliko bolj naše.
Naj bo vikend z Luno v raku in mehkobo energij čas, ko bomo z odmikom od programiranega uma, z očesom modrosti uvideli Luč na koncu tunela. Veliko počivajmo, bodimo v naravi, ki zdravi.
Luna bo v noči na soboto ob 01:22 prestopila v znamenje nežnega raka, Merkur iz škorpijona nas bo intuitivno in mehko vodil skozi počivajoči um.
Nedelja bo globoka v povezanosti na energijskem nivoju, Venera iz škorpijona – Perzefona bo podprta z močjo vladarja Plutona.
Čas s prevladujočimi vodnimi energijami bo čuteč, mehak in povezovalen. Bodimo v družbi ljudi, ki nam veliko pomenijo. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.
Hvala Melita za čudovito fotografijo.