Z obratom energije življenja v proces “alkimije” uma

Energije tedna od 31.10. do 06.11.2022
Izzivalen naslov tedna? Za um prav gotovo.

Že smo pred vrati meseca novembra in spomini na nam ljuba bitja, ki so skozi “škorpijonski tunel” zapustila fizično obliko življenja na Zemlji. Nosimo jih v srcu, se povezujemo z njimi na višjih nivojih, čutimo večnost in obenem minljivost tega življenja.
Smo v globokem procesu med Sončevim in popolnim Luninim mrkom, ki prihaja 08. novembra, ko se bo polna Luna iz bika “prikrito” soočila s Soncem, tudi Merkurjem in Venero, v škorpijonu seveda.

Da je proces še zahtevnejši, nas s pritiski opozarja največji transformator in mag Pluton. Le-ta na zadnjih stopinjah kozoroga opravlja eno največjih nalog odstranjevanja zastrupljenih delov naših malih in velikih svetov, celotne Zemlje.
Veliko beremo o “čistilnih” procesih, a pri sebi premalokrat zavestno opazimo ali celo udejanimo potrebna poslavljanja, spuščanja, čiščenja strupov iz telesa, bolečih občutij in temnih, nizkih vibracij iz misli.
Um ne bi spuščal, ker v ujetostih hrani naš ego in ga obenem zastruplja, da nam ne dovoli živeti Svetlobe čiste notranje Biti.

Naj bo tokrat drugače, pravi drugi vladar škorpijona.
Mars fokusira vso svojo moč na 25 stopinji znamenja dvojčkov – v umu in se na poti obrača retrogradno vse tja do 12. januarja.
Tokrat bo pritisk očiščenja, odstranjevanja usmerjen na prepričanja našega uma. Energija življenja se obrača proti koreninam v ponoven pregled (ne)opravljenega dela.
Proces bo tekel v naših “glavah”, v tistih nezavednih delih možganov, v katerih “ne zmoremo nič spremeniti”, pravijo miselni vzorci preteklosti. A delujmo in bodimo zavestni procesa, ki nam daje priložnost za alkimijo življenja.
Bodimo pozorni zlasti v odnosih, v katerih je ostalo veliko zamer, slabih občutkov, pritiskov. Samo z (od)čiščenjem strasti, agresije, jeze, strahov, ki so potlačeni globoko v nas, v umetnosti alkimije preoblikujemo strupe v eliksir življenja.
Popravljali bomo temelje, reprogramirali meje in prepričanja v umu.

Spoštujmo zdrave meje sebe in drugih.
Mars je poleg retro obrata na svoji poti presegel Sončevo deklinacijo in kot pravimo “prestopil mejo” energijskega delovanja, ki ga še zmoremo sprejeti brez ekstremnih akcij, reakcij.
Naj bo to najpomembnejšpe sporočilo tedna, ki se zaključuje z sobotnim izzivom Venere iz škorpijona od njenega očeta Urana. Pritisk bo vznemiril našo “posodo” ljubezni, ustvarjalnosti in vrednotenja sebe ter zahteval od nas še več iskrene avtentičnosti ne glede na sistemska pravila in omejitve.
Potujmo z občutkom, pogumno in naj nam bo lepo. 💚☘️
Jasmina.
Lahko pridete na Kras, kjer alkimija poteka z vso močjo, kar vidite na sliki.😘 vabilo pa na https://www.jasminakrt.com/…/apartma-kresnicka-vabi-na…/

V ponedeljek bo Luna v kozorogu krepila našo moč in odločnost za transformation spremembe. Mars bo že retrograden pritiskal na miselne vzorce. Luna bo ob 16:42 prestopila v vodnarja, da bolj sproščeno zadihamo v srcu, čeprav za to ne bo razumevanja v globinah razmišljanj.

Torek bo napet že od same noči. Želeli bi si več sproščenosti, a lunin krajec in njeni izzivi bodo pritiskali na nas iz vseh strani. To bo dan spomina na nam ljuba bitja, ki so skozi škorpijonski tunel zapustila fizično telo življenja. Povežimo se z njimi in poiščimo miren pristan.

Sreda dopoldan bo sprostila naša čustvena doživljanja in nam dala več energije za popravljanje omejujočih prepričanj. Luna bo od 12h v praznem teku, naj bo dan namenjen sproščanju v naravi, oddihu. Ob 19:46 bo prestopila v intuitivne ribe in nežen večer.

Četrtek bo globoko intuitiven dan tega tedna, ko bomo potovali po svojih globinah in se umirjeno poslavljali od temnih občutij in misli o sebi. Čas bo tudi za prebujanje svoje prave narave skozi ustvarjalne procese.

Petek dopoldan bo nežen, sočutni bomo do vseh, ki bodo želeli našo bližino, podporo. Popoldan bomo preobčutljivi, zato si odpočijmo od vseh energij, ki nas preplavljajo. Večer bo regenerativen, magičen.

V noči na soboto ob 00:06 bo Luna prestopila v znamenje ognjenega ovna. Dan bo aktiven v vseh pogledih, želeli bomo zadovoljiti svoje potrebe. V poznem večeru ob 23:21 se bo Venera soočala z izzivi očeta Urana, ki bo zahteval njeno iskreno avtentičnost.

Nedelja bo nekoliko bolj stabilna, a še vedno aktivna. Pojdimo v naravo, razmigajmo svoje telo in duha. Energije bo veliko, zato jo porabimo konstruktivno v smeri svojih želja in ob tem z veseljem pomagajmo tudi drugim, da jim bo lepo.

Pomembno je vdeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.