🌳 Apartma Kresnička ☘️ vabi na oddih

Jesen in zima 2022

Kar nekaj časa smo ga urejali, zdaj je dobil tudi ime (nekateri verjetno veste, od kod prihaja?) in ustvarjajo se še zadnji detajli….risanje slik, izbira skodelic za dišečo kavo, mehka posteljnina.
Zunaj kotiček pod hrastom, ležalnik na toplem jesenskem soncu, ideje za sprehode po bližnjem gozdu, izlete.
S prijateljicami izbiramo dodatke, ki umirjajo, sproščajo, pričarajo domačnost bivanja.
Za nekoga je to svečka, eterično olje, sivka, čaj iz lovorovih listov, za drugega zanj izbrana knjiga, glasba, čas samo zase.
Vse to že čaka na vas.

Za nekatere bo čas bivanja v Kresnički čas za pogovor s seboj, počitek, branje, odmik vase in zase, prebujenje v posebnih trenutkih.
Za nekatere bo to čas za druženje, srčne pogovore s tistimi, ki jih boste vzeli s seboj.

Mogoče se vam porodi želja za vpogled v energije “tam zgoraj” in z njimi v vaše zavedne in nezavedne vzorce tu spodaj, s pomočjo energijske astrologije  in psihologije (ob pomoči “Kresničke” :)).
Seveda je tu doma tudi Gozdna vila, ki toliko ve o vsakem od nas … (več pa v resnični pravljici že kmalu za tiste, ki boste to teleli:)).

Zagotovo je Kresnička kotiček, kjer si boste lahko pripravili zdrav obrok, sladko zaspali, prijetno utrujeni od izletov po barvitem Krasu, gozodovih, morski obali, obisku Škocjanskih jam, reke Reke, Štanjela, Lipice in drugih okoliških krajev; po kolesarjenju, teku ali sprehodu po kraških gozdovih in poteh.
Ravno v spalnici domuje in počiva Počasna želva, ki je tam za Vas. Da vas nežno uči opuščanja prehitrega vrtiljaka vsakdana, predvsem pa občutenja Sebe in spoštovanja svojega ritma življenja, prizemljenosti in umirjanja.

Prisrčno vabljeni: vse, kar potrebujete za umirjeni ali aktivni dih in oddih, vas že pričakuje;
pišite mi na info@jasminakrt.com

Slika je 360 stopinjska, da vidite cel dnevni prostor.
Bo pa v naslednji objavi še spalnica, kopalnica, celoten apartma, zunanja terasa, parcela, hrasti na njej…lahko vam slike tudi pošljem.

Pričakujejo Vas Kresnička, Gozdna Vila in Počasna Želva.☘️💚