Vikend prestopov in obrčanja energije življenja

Energije vikenda od 28. do 30. oktobra 2022 Po intenzivnem sončevem mrku smo zopet odprli oči, tudi t.i. “tretje oko”, saj že intuitivno potujemo skozi škorpijonski tunel, v katerem se “goli in bosi” učimo ljubiti se, čutiti intenzivnost notranjih moči in že kmalu raziskovati najglobje skrivnosti svojega uma.
V petkovem jutru je vizionar Jupiter sestopil nazaj v svoj ribji dom, v vero, intuitivnost in sočutenje. V sobotnem večeru pričakujemo potop Merkurja v škorpijona. Ob 21:21 se bo pridružil Veneri in Soncu v domu velikega Plutona. Krepijo se energije vode in čustovovanj.
Drugi vladar škorpijona Mars se odloča za retrogradni obrat. Njegova moč je ekstremna, te dni stoji in se fokusira na 25 stopinji znamenja dvojčkov – v umu.
“Obračal” se bo v soboto in z njim moč, življenjska energija korenske čakre Zemlje, kar bo močno vplivalo na vse nas, predvsem skozi umske procese bivanja in delovanja.
Več v Energijah tedna v nedeljo.
Ostanimo pri vikendu, v katerem bo Luna v sobotnem popoldnevu prestopila iz strelca v znamenje kozoroga.
Naj bo sobota z Luno še v strelcu navdahnjena, aktivna v premikih in načrtovanjih. Popoldan bomo že prizemljeni, navdušeni nad pohodom v gore z Luno v kozorogu.
Pojdimo tja gor ali kam drugam v nedeljo, umirjeno in trdnih korakov.
Noč na nedeljo pa bo zaradi premika Merkurja v škorpijona lahko potovanje skozi globoke in transformativne sanje.
Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.
A vidite na sliki nekaj posebnega?

V petek ob 07:09 bo retrogradni Jupiter prestopil v svor ribji dom, da nas navdahne in prepoji v duhovnih vizijah. Luna v strelcu nas bo vodila naprej in ob podpori Saturna držala v okvirih trenutnih možnosti. Odpočijmo si od dogajanj.

Naj bo sobota z Luno v strelcu aktivna v premikih, pogovorih, načrtovanjih. popoldan ob 15:21 bo že prestopila v znamenje kozoroga in nas prizemljila, organizirala. Merkur bo prestopil v škorpijona ob 21:21 in okrepil poglobljeno razmišljanje, raziskovanje. Mars bo v svojem retrogradnem obračanju.

Noč na nedeljo bo globoka, lahko bomo močno sanjali in se spominjali, raziskovali. Naj bo dan umirjen, počasnih, a trdnih korakov. Vzemimo si čas za sebe in vse, ki potujejo skupaj z nami v tunelu skozi temo v svetlobo. Naj nam bo lepo.