Vikend, ko v duetu Venere in Sonca rišemo rožo življenja

Tu smo. Po petkovih pripravah čarobne lepotice Venere na njen veliki ples s Soncem, ko so vsi ostali planeti ostali sami v svoji tišini, je tu že sobotni dan in prihajajoči čarobni večer.
Cel teden smo se pripravljali, da bo združitev elegantnega para; očiščene Venere in Sonca na parketu znamenja tehtnice in njuno risanje nove “točke pentagrama” tam zgoraj tudi za nas prebujenje. Naj bo njun ples mehak in lahkoten dotik večne rože življenja, ki jo nosimo v sebi in s svojim razvojem vedno bolj cenimo ter uživamo v njenem razcvetu. To smo mi, naša čista esenca življenja.
Tokrat bo čudoviti par zaplesal v soboto ob 23:17 na zadnji stopinji znamenja tehtnice tik pred svojim potopom v globine škorpijona. Luna bo še v devici, mi pa bomo v nemiru drseli skozi paleto mnogoterih občutkov v večerni mir.
Njun ples naj bo sporočilo, da v ljubezni do sebe zasvetimo od znotraj navzven v osrečujoče odnose in harmonijo življenja. Tako bomo v svoji izraznosti brez strahu vstopali v globine, v sencah prepoznavali svoje moči in lahkotno spuščali morebitne navezanosti.
Že v nedeljo oba vstopata v intenzivnost škorpijona. Ob 09:51 Venera, Sonce ob 12:35. Za nov čas, ki prihaja. Naše misli bodo zrelo umirjene, Luna bo že ponoči prestopila v harmonično tehtnico. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

Petek

je – dan lepotice Venere, ki se pripravlja na ples z velikim Soncem. Očiščena starih bremen graciozno vadi plesne korake čisto na koncu znamenja tehtnice. Luna v devici bo čistila še zadnje ostanke temnih misli, občutij, besed in pritiskov v telesu.

Sobota

bo energijsko polnejša. Luna bo še v devici, mi pa bomo šli skozi paleto občutkov, od negotovosti, nemira, bolečih trenutkov, do globoke pomirjenosti in sprejemanja sebe. Ob 23:17 pa bosta zaplesala, večni plesni par na parketu Univerzuma, Venera in Sonce na zadnji stopinji znamenja tehtnice. Čas je, da v ljubezni do sebe zasvetimo od znotraj navzven v osrečujoče odnose.

Nedelja

pa bo namenjena prestopu obeh v globine škorpijona. Ob 09:51 bo varje vstopila Venera, Sonce ob 12:35. Za nov čas, ki prihaja. Naše misli bodo umirjene, Luna pa bo že ponoči prestopila v harmonično tehtnico. Naj nam bo lepo.