Vikend globokih spoznanj in Lunine polnosti

Pa smo pri koncu tedna, ki bo našo pozornost usmerjal v globine spoznanj in sporočil naših prednikov, ki se pretakajo v spominih telesa – nezavednega uma.
Pluton te dni s transformativno energijo čisti nasa prepričanja strahov in negativnosti ter jih preobraža v velike moči.
Luna bo v znamenju rib še do sobotnega popoldneva, mi pa odprti za intuitivno sprejemanje sporočil preko srca iz najvišjih stopnic, ki segajo od morja vse do do neba.
Eno smo in tako sočuteče je, ko se tega zavedamo v vsakem trenutku bivanja. To je vstopnica v “nov svet”, ki “nastaja” skozi naša visoka zavedanja. Čutimo?
Bližamo se Lunini polnosti, ki bo pred ščipom intenzivirala našo občutljivost in intuitivne zaznave. V soboto bo ob 17:25 prestopila v ovna in se polna pričakovanj povezala z Jupitrom.
Napeta nedelja bo pokazala, koliko zmoremo uskladiti zahteve po čutenju in izražanju sebe ter drugih in zgraditi mostove med jaz, ti, midva in mi.
Ščip bo nastopil v nedeljskem večeru ob 22:54, ko se bo Luna po popoldanskem soočenju z Venero spogledala še s Soncem. Spoznanja, ki bodo veliko povedala o nas samih, zato delujmo iz čistega srca. Smo še ranjenci, mogoče ranitelji ali že zdravitelji, nas sprašuje Krion ob iskreno odkriti Lunini polnosti.💚☘️
Jasmina.

V zgodnjem petkovem jutru nas bo prebudil Merkur iz device, napolnjen z transformativnimi močmi in znanjem naših prednikov, kako stopiti naprej. Dan bo globok in poseben, napet in obenem visoko intuitiven. Izkoristimo ga za odgovore, ki prihajajo k vsakemu na svoj način.

Po nemirni sobotni noči bo njen dopoldan tišji, a obenem napet v spoznanjih. Luna v ribah bo iskala miren pristan, a čutili bomo vihar bližajoče polnosti, ki bo prinsesla nove odgovore. Ob 17:25 bo prestopila v ovna in se polna pričakovanj povezala z Jupitrom.

Nedelja, dan ščipa bo z Luno v ovnu pokazal, koliko zmoremo povezati zahteve po izražanju, čutenju, slišanju sebe in drugih ter zgraditi mostove med različnostmi, da lahko zaživimo kvalitetne, osrečujoče odnose. Luna bo preizkušala harmonijo Venere že popoldan ob 16:19, ob 22:54 pa še Sonce.

Pomembno je vdeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.