Vikend spontanosti obračajočega Merkurja

Vikend energije od 30.09. do 02.10.2022. Mineva že tretji teden retrogradnega Merkurja, ki si je vzel novo dozo prostora in časa za premišljevanje, popravljanje, reprogramiranje tistih delčkov uma v nas, ki so potrebovali čiščenje.
Ta čas je na višjih nivojih zavedanja namenjen tudi “preklopu” na intuitivno vodenje, ki se na eni strani dotika srca, na drugi pa sega do videnju smisla izza filtra običajnega uma.
Merkur se v nedeljo obrača v svojo direktnost, v koteri bo opremljen z novim znanjem, kako ob vstopu v znamenje tehtnice pomagati Soncu in Veneri vpletati harmonijo v vse delčke naših življenj.
V petkovem jutru ob 06:03 bo Luna že v ognjenem strelcu poskušala oživljati množico kreativnih idej in vizij. Ne bo se veliko bremenila s spreminjanjem planov, saj to ni v njeni širokopotezni naravi.Nagovarjala nas bo k prilagodljivosti in spontanim premikom, češ vse bo ok tako kot že bo.
Naj bo ssvobodna načrtovanj tudi sobota, saj bo že v nedeljo drugače. Luna bo ob 09:37 prestopila v znamenje kozoroga in odločno sporočila Merkurju, našemu mislecu, da bo počasi dovolj vrtenja v prazno. Naj se obrne in zakoraka direktno na pot, ki izraža to, kar smo, zmoremo in nas radosti.
Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V petek

ob 06:03 bo Luna prestopila v ognjenega strelca, da oživi množico vizij in kreativnih idej, jim odpre pot do naših vrelcev moči. A retrogradni Merkur bo že skoraj stoječ, z njim se bomo vrteli v raztegljivosti časa v vse smeri.

V soboto

se bomo z Luno v strelcu zbudili polni načrtov, kam jo bomo mahnili v mislih ali zares. Bodimo spontani in prilagodljivi, ne izgubljajmo se ob strogem držanju načrta, saj bo dan tekel po svoje. Bodimo zmerni in hvaležni.

Nedelja

bo spremenila naš čustveni naboj. Luna bo ob 09:37 prestopila v znamenje kozoroga in odločno sporočila Merkurju, našemu mislecu, da bo počasi dovolj vrtenja v prazno. Naj se obrne in zakoraka direktno po poti, ki izraža to, kar smo, zmoremo in nas radosti. Naj nam bo lepo.

Pomembno je vdeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.