Ob jesenskem enakonočju in mlaju prepletamo um, telo in občutja

Energije tedna od 19. do 25.09.2022. V odhajajočem vikendu se narava že pripravlja na popolno harmonijo dneva in noči, svetlobe in teme. Po vročem in suhem poletju smo se potopili v obilno deževje, v sebi meljemo množico misli in občutkov, ki se porajajo ob tako velikih čiščenjih.
Čas je, da se zavedamo, da je naš um samo delček zavesti in val, da smo mi sami mnogo več, da smo globok ocean, mir in božanskost neba, ki se je vedno pogosteje dotikamo skozi višje zaznave in senzibilnost občutkov.
Prebujamo se iz iluzij.

Luna v svoji padajoči fazi drsi skozi raka, leva, vse tja do device, v kateri bo skupaj z Venero pričakala prihod retro Merkurja iz znamenja tehtnice, v petek ob 14:34.
Naš um potrebuje ponovno analizo misli in preteklih dejanj.
To bo dan jesenskega enakonočja, saj bo v noči na petek, ob 03:03, veliko Sonce iz device prestopilo v tehtnico in objelo Merkurja pred njegovim odhodom iz nje, ob 08:49.
Preplet njunih energij ravno na dan jesenskega enakonočja bo v nas razjasnil zaznave in misli ter uravnovešal svetlobo in temo tukaj na Zemlji. Čutimo harmonijo in mir znotraj sebe.

Konec tedna bo v znamenju mehčanja ženskih energij in prepuščanja intuitivnosti, ki teče skozi našo sakralno in srčno čakro. Venera in Luna bosta občutili moč Neptuna.
Dobro se bo prepustiti čistoči ljubezni in tihi veri, da smo mnogo več kot fizično telo in da se naše hrepeneče želje po občutenju enosti lahko uresničujejo na drugih nivojih našega bivanja.
A tudi tu, ko njihovo seme zasadimo z ljubeznijo konkretno v zemljo in ga negujemo kot to znata Venera in Luna iz device.

Venera še ostaja v svoji pridnosti skupaj z retrogradnim Merkurjem, da bomo (pre)uredili, dopolnili mankajoče in počistili odvečno.
Luna pa bo v nedeljo zvečer prestopila v tehtnico in samo nekaj minut pred polnočjo objela Sonce v mlaju. Za mehkobo povezovalnih začetkov v naslednjem tednu. Več pa po dnevih in občutimo mir v notranjosti bivanja. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek bo Luna v znamenju raka, ljubeča in skrbna. Naša moč se bo s Soncem ob podpori Plutona krepila in regenerirala. Um pa bo preplavljen z množico misli.

V torek bomo občutili konkretnost in inovativnost Venere iz device, ki bo z dejanji obarvala dan. Luna iz raka nam bo odpirala mehkobo srca in povezovala čutenja s hotenji, Ob 22:57 bo Luna že v levu.

V sredo bomo čustveno odprti in bolj kreativni. Množica misli bo tekla skozi nas in (pre)oblikovala večje vizije. Videli bomo višje in širše, v sebi bomo čutili več čustvene spodbude in ognja kljub bližajočemu mlaju.

V četrtek bo v nas več nemira in občutka, da ne gre vse čisto tako kot bi si želeli. Potrebno bo z občutkom spuščati staro in se odpirati novemu brez strahu. Popoldanska Luna v praznem teku bo namenjena sprostitivi in lahkotni fizični aktivnosti.

Petek bo dan jesenskega enakonočja. Ob 03:03 bo Sonce prestopilo v znamenje tehtnice. Ob 08:49 bo objelo Merkurja, uro zatem bo Luna že v devici, retrogradni Merkur pa ponovno ob 14:04. Preplet dogajanj se bo počasi umirjal v nas. Ne pritiskajmo.

V soboto bo Venera soočena z močjo Neptuna. Verujmo v svojo lepoto, ljubezen in sanje, ki se lahko uresničujejo na različnih nivojih. Tudi konkretno, če le zasadimo seme v zemljo z ljubeznijo in ga negujemo. Naj bo dan hvaležno sprejemajoč.

V nedeljo bo z Neptunom soočena Luna, ki bo na poti k mlaju objela še Venero in Merkurja. Veliko želja, občutij in misli želi izraznost v konkretnosti, ki pa potrebuje popolno prepuščanje in čistočo. Luna bo ob 18:42 prestopila v tehtnico in objela Sonce v mlaju ob 23:54. Za tišino, harmonijo in nove povezovalne začetke.