Vikend za prestop energije življenja v razpršeni miselni svet

Vikend energije od 19. do 21.8.2022. Za nami so dnevi novih spoznanj in ustvarjalnih navdihov, ko sta se prebujala intelektualni Merkur v inovativnih miselnih vzorcih in lepotica Venera v ognjenem navdihu ob pomoči vizionarskega Jupitra, “očesa modrih videnj in znanj.”
Petkov lunin krajec je v iskanju ravnovesja med občutenjem in močjo delovanja prebudil nekaj napetosti, ki se lahko izrazijo skozi bolečinska jedra, na katera se še navezujemo. Bodimo zavestno navzoči v dogajanju in odreagirajmo na način, ki nas ne bo potegnil v stare spomine. Luna je že od 14:05 v bolj sproščenih dvojčkih, ki se pripravljajo na sprejem energije življenja iz njenih korenin. Prestop Marsa v dvojčke bo “opazen”, saj je njegovo potovanje skozi konec bika bika odpiralo mnoge zgodbe strasti in velikih ljubezni, če le živijo v nas.
Mars bo prestopil v dopoldanski soboti ob 09:56, da nas prebudi v miselnem svetu. Energijo življenja bomo preusmerili v intelektualno delovanje, razpršenost na mnogotero področij, odnosov in novih spoznanj.
Naj bo vikend čas za prilagajanje spremembam, intuitivnemu delovanju in prizemljitvi v naravi, ki je naše vsakodnevno blagodejno zdravilo. Prepuščajmo se še v občutjih in mislih, Neptun bo pričakoval mehkobo in mir znotraj nas. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

Petkov lunin krajec bo v iskanju ravnovesja med občutenjem in močjo delovanja prebudil nekaj napetosti, ki se lahko izrazijo skozi bolečinska jedra, na katera se še navezujemo. Ostanimo lahkotni in nežni. Luna bo ob 14:05 prestopila v razigranost dvojčkov in nas sprostila.

V soboto s prestopom Marsa pričakujemo opazno spremembo. Njegovo potovanje skozi zadnje stopinje bika je te dni odpiralo zgodbe strasti, bojevanj in velikih ljubezni. Prestopil bo 09:56 v znamenje dvojčka. Energijo življenja bomo preusmerili v intelektualno delovanje, razpršenost na mnogotero področij, odnosov in novih spoznanj.

Naj bo nedelja dan za prilagajanje spremembam, intuitivnemu delovanju in prizemljitvi v naravi, ki je naše vsakodnevno blagodejno zdravilo. Merkur v opoziciji z Neptunom bo potreboval veliko miselnega počitka in prepuščanja. Naj nam bo lepo.