Teden novih spoznanj, videnj in ustvarjalnih navdihov

Energije tedna od 15. do 21.08.2022
Po ognjeno prebujajočem Ščipu in “vikend” drsenju Lune v intuitivnem, prepuščajočem znamenju rib, ki je mehčal naše dvome o sebi, o svetlobi notranje Luči, se že pripravljamo na aktivne premike. Proces teče v nas, skozi odnose, dogajanja.
In če je tu še kdo, ki ostaja oblečen v stara oblačila malega, cepetajočega ega, potem tako trdno spi, da ga ni moč prebuditi. Ali pač, ko bo sam našel prvi ključ od neštetih vzorcev in zaklenjenih vrat k sebi domov.

Luna bo v nedeljskem večeru prestopila v aktivnega ovna in nas polna energije obetajoče potisnila v nov teden in praznični dan. Novi miselni vzorci in ideje bodo čakali na našo pripravljenost, da zapuščamo stare omejitve in si dovolimo naprej na inovativni ter obenem povezovalni način, ki spoštuje originalno lepoto vsakega izmed nas. Smo se premaknili na višjo vibracijo čutenja in vedenja?

Merkur iz device bo spodbujen z luninimi vozli in Uranom iz bika.
Tisti del – dva prsta pod popokom – bo z lepoto, ustvarjalnostjo in veseljem ognjene Venere v levu oživel v vseh nas, ki si bomo dovolili izraziti svojo otroško naravo. Čudimo se, uživajmo v pogledu, plesu, dotiku, lepoti življenja, ki se dogaja zdaj. V četrtkovem dopoldnevu bosta sinhrono zaplesala Venera iz leva in Jupiter iz ovna za prebujenje naših želja in navdihov skozi vizionarsko “tretje oko”.

Petkov lunin krajec bo v iskanju ravnovesja med občutenjem in močjo delovanja prebudil nekaj napetosti, ki se lahko izrazijo skozi bolečinska jedra, na katera se še navezujemo. Bodimo zavestno navzoči v dogajanju in odreagirajmo na način, ki nas ne bo potegnil v stare spomine.
Luna bo ob 14:05 prestopila v razigranost dvojčkov, ki že pričakujejo energijo Marsa. Prestop bo “opazen” kar nekaj dni, saj njegovo potovanje skozi zadnje stopinje bika odpira mnoge zgodbe strasti, bojevanj in velikih ljubezni. Prestopil bo v dopoldanski soboti ob 09:56.
Energijo življenja bomo preusmerili v intelektualno delovanje, razpršenost na mnogotero področij, odnosov in novih spoznanj. Naj bo vikend čas za prilagajanje spremembam, intuitivnemu delovanju in prizemljitvi v naravi, ki je naše vsakodnevno blagodejno zdravilo. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V prazničnem ponedeljku nas pričakujejo aktivne energije Lune iz ovna, ki bo v nas odpirala nove ustvarjalne ideje in nas napeljevala k vizionarskim dejanjem. Stopimo korak naprej po svoji poti. Luna bo v trigonu z Venero in ob Jupitru.

V torek bomo ideje že spreminjali v projekte z občutkom, da gremo v pravo smer. Oblikovanje novih, inovativnih miselnih vzorcev bo prinašalo odgovore, ki bodo presenečali še nas same. Luna bo še v ovnu, večer naj bo za počitek.

V noči na sredo ob 04:22 bo Luna prestopila v mirnejše znamenje bika. Prizemljeno bomo iskali možnost, da se počutimo dobro, v stiku z zemljo, ob pripravi hrane, negovanju telesa. Popoldan bomo čutili razkorak med željami in možnostjo uresničenja, bodimo predvsem hvaležni.

S četrtkom prihaja dan, v katerem bosta sinhrono zaplesala lepotica Venera iz leva in Jupiter iz ognjenega ovna. Spustimo iz sebe radost otroka, veselimo se življenja, čutimo, plešimo. Morebitne napetosti se bodo mehčale ob naših ustvarjalnih navdihih.

Petkov lunin krajec bo v iskanju ravnovesja med občutenjem in močjo delovanja prebudil nekaj napetosti, ki se lahko izrazijo skozi bolečinska jedra, na katera se še navezujemo. Ostanimo lahkotni in nežni. Luna bo ob 14:05 prestopila v razigranost dvojčkov in nas sprostila.

V soboto s prestopom Marsa pričakujemo opazno spremembo. Njegovo potovanje skozi zadnje stopinje bika je te dni odpiralo zgodbe strasti, bojevanj in velikih ljubezni. Prestopil bo 09:56 v znamenje dvojčka. Energijo življenja bomo preusmerili v intelektualno delovanje, razpršenost na mnogotero področij, odnosov in novih spoznanj.

Naj bo nedelja dan za prilagajanje spremembam, intuitivnemu delovanju in prizemljitvi v naravi, ki je naše vsakodnevno blagodejno zdravilo. Merkur v opoziciji z Neptunom bo potreboval veliko miselnega počitka in prepuščanja. Naj nam bo lepo.