Vikend po goreči iskrenosti Ščipa v vodnarju

Vikend od 12. do 14. avgusta 2022. V noči na petek smo v pričakovanju Njene polnosti; Lunine srčne iskrenosti iz vodnarja, ki prebujajoče vznemirja ognjeno svetlobo Sonca iz znamenja leva.
Biti visoko sočuten v srcu, na najvišji frekvenci sprejemanja vseh različnosti časa, ki nas vznemirjajo znotraj nas, v odnosih in dogajanjih ter obenem svetiti s pristno, originalno lepoto notranje Luči – solarnega pleksusa.
Izžarevati popolnost celote skozi “popolno nepopolnost” posameznih delčkov v nas in Univerzumu, ki si želijo povezanost na način preseganja starih vzorcev in Saturnovih spon.
Zaživeti v Uranovsksem prebujanju svoje pristne narave.
Zmoremo? To si želita in nas spodbujata Luna in Sonce.
Ščip bo nastopil v noči na petek ob 03:35. Začutimo izvorno lepoto, prepustimo se višjemu vedenju, kdo smo in kaj zmoremo. Za umirjanje, zaupanje in prizemljitev se povežimo s koreninami Marsa skozi stopala navzdol in “zlatimi nitmi” navzgor vse tja do Neptunovih sanj in verovanj.
V petkovem večeru ob 20:44 bo Luna prestopila v nežne ribe, da se potopimo v intuitivno vodenje. Bodimo ob vodi, reki, jezeru, morju in sproščajmo um in telo.
Naj bo sobota dan za intuitivno drsenje in oddih. Ne analizirajmo in raziskujmo, ampak se prepustimo občutkom.
V nedeljo bomo iskali svojo svetlobo in mir v centru notranje moči, Sonce bo izzvano od Saturna, zato si poklonimo občutek zaupanja in povezanosti skozi srce. Luna bo ob 22:42 prestopila v ognjenega ovna in nas potisnila v nov teden. Naj nam bo lepo.
Jasmina.💚

V noči na petek ob 03:35 bo nastopil ščip v znamenju vodnarja, ki bo iskal našo izvirno lepoto in sposobnost prepustiti se višjemu vedenju, kdo smo in kaj zmoremo. Dan bo čustveno valovit in nemiren vse do večera, ko bo Luna prestopila v nežne ribe.

Naj bo sobota dan za intuitivno drsenje in oddih. Preživimo jo ob vodi ali kjerkoli v naravi, kjer se dobro počutimo. Ne analizirajmo in raziskujmo, ampak se prepustimo občutkom. Pomemben bo notranji mir in počitek.

Nedelja bo nežna, globoka in obenem aktivna. Luna bo še v znamenju rib. Bomo pa v solarnem pleksusu čutili več negotovosti in vprašanj, če je naša svetloba dovolj močna, da sveti varnim korakom. Sonce bo z izzivih s Saturnom. Luna bo ob 22:42 prestopila v ognjenega ovna in nas potisnila v nov teden. Naj nam bo lepo.