V pričakovanju Ščipa čutimo živost življenja

Energije tedna od 11. do 17. julija.
Po vikendu intenzivne tišine v mehkobi vodnih energij in prebujenja v moškem principu se v pričakovanju Lunine polnosti odpiramo za nove uvide in konkretne odgovore.
Luna iz znamenja strelca že hiti proti kozorogu, da se bo v sredinem večeru, ob 20:37, soočila s Soncem iz nežnega raka. Veliko vprašanj bo znova dobilo odgovore, ki naj še bolj razsvetlijo naša življenja.
Kako živeti in izražati srčnost, se odpreti za ljubeče odnose ter obenem delovati odgovorno do sebe in vseh bitij, spoštovati energijo življenja, meje, čistiti rane in se zopet odpirati skozi srce; naj bo to valovanje, ki nas ob podpori Uranovskega prebujenja vodi v nov čas v kreiranju tukaj in zdaj.

Pred in po ščipu bomo veliko brbotanja čutili v sakralnem in grlenem energijskem centru.
Venera iz dvojčkov bo v sebe igrivo spuščala podporo Saturna in se modro predajala ustvarjalni igrivosti ter vznemirljivim odnosom. Uživajmo v tem varnem igranju in krepimo zaupanje v lepoto na vseh nivojih. V četrtkovem jutru bodo naša hrepenenja po čisti ljubezni in radosti dosegla vrhunec. Skozi nas bo lepotico Venero preizkušal čarobni Neptun, če čisto zares verjame, da lahko zaživi svoje sanje? Le verjemimo vanje in tako uravnovešajmo naše in njun odnos.

Tudi Merkur iz znamenja raka bo imel veliko povedati. Svoje misli bo spuščal skozi srce in obenem občutil povezanost vseh nas v iskrenem izražanju, ki nežno prebuja in sprejema barvitost različnosti. Po ščipu, v katerem bo podprt z Uranom zapel v svoji najvišji oktavi zavedanja, se bo že približeval velikemu Soncu. Svoje čutne izrazne moči bosta združila v sobotnem večeru ob romantični Luni v znamenju rib in podpori Neptuna.

Izrazimo svojo mehkobo, lepoto in čutnost v vikendu, ki ga bo najbolje preživeti ob morju, reki ali jezeru. Intuitivnost bo v nas prebudila še več zaupanja, da lahko plavamo s pomočjo notranjega vodstva in obenem medsebojno povezani. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek bomo z rastočo Luno v znamenju strelca imeli velike vizije in želje. Popoldan in proti večeru bomo čutili nekaj nezadovoljstva, zato poskušajmo biti predvsem hvaležni za vse, kar imamo.

V noči na torek se bomo prepuščali velikim sanjam. Ob 11h dopoldan bo Luna iz strelca prestopila v prizemljenega kozoroga, imeli bomo moč za konkretne poteze. Bližajoči ščip bo skozi napetosti že pošiljal odgovore, kako uskladiti mehkobo in odgovornost.

V jutranji sredi bo lahkotna Venera v svojem igranju dobila podporo Saturna in nas peljala skozi dan v varnem zavetju zvestobe sebi in drugim. Polna Luna bo zasijala ob 20:37, da bomo ob soočenju znotraj in zunaj sebe našli odgovore, kako se odpreti srčnosti in odgovornosti.

Četrtek bo razgiban od jutra do noči. Slišali bomo glasove, kako naprej, se preiskušali v zaupanju, da lahko zaživimo sanje. Merkur bo podprt z Uranom, Venera v odnosu z Neptunom. Luna bo prestopila v vodnarja ob 10:13, da bo zavel veter svežih občutkov.

V petek si vzemimo dovolj časa za počasnost korakov. Luna iz vodnarja bo v izzivih z Uranom skušala vznemirjati čas, zato poiščimo svoj varen pristan. Bližina s seboj in naravo nas bo umirila.

V soboto bo Luna ob 10:17 prestopila v znamenje ribi in pričarala čarobnost objema Sonca z Merkurjem v raku. Izražala bosta svoje čutne moči skozi besede in dejanja, skozi svetlobo, ki jo nosimo v sebi. Uživajmo dan ob vodi.

V nedeljo si vzemimo dan za počitek, bližino narave, morja, reke, jezera. Zaslišimo svoj notranji glas, ki nas vodi na nam iskrene poti. Uživajmo sami ali v družbi in naj nam bo lepo.