Vikend intenzivne tišine in prebujenja

S prestopom Marsa v bika umirjamo ogenj življenja in si dovolimo več počasnih korakov. Z Merkurjem v raku svoje misli objemamo s čutnostjo, ko jih spuščamo iz srca v besede. Konec tedna nas vodi v intenzivne odmike in občutke globoke predanosti sebi in nam dragim.

Luna bo v petkovem jutru ob 07:14 prestopila v znamenje škorpijona. Sprejemanje ekstremov, navideznih nasprotij v spirali življenja nam lahko vrača moči in nas odmika od vzorcev programiranega uma, da ostajamo v trenutku brez bremen preteklih spominov in prihodnjih dejanj. Poskušajmo biti kot narava, drevo, cvet ali prav tista čebelica, ki jo opazujemo.

Nedelja bo jutranje še mirna in tiha. Ob 10:34 pa bo Luna prestopila v znamenje strelca, da dvignemo pogled na življenje, oživimo vizije, ki brbotajo v nas. S Soncem v raku podprtim z Uranom pa razširimo krila svoje izraznosti in svetlobe, ki gori znotraj nas. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V petkovem jutru ob 07:14 bo Luna prestopila v škorpijona in nas potegnila v globine doživljanja. Prebudila bo moč obeh vladarjev, Marsa in Plutona ter preizkušala našo celovitost sprejemanja spirale življenja. Večer bo tih in prijazen, primeren za zaupne pogovore.

V soboto se povezujmo na globjem nivoju čutenja. Luna iz škorpijona bo sodelovala s Soncem v raku. Premikajmo se v miru in počasnih korakov. Naj nas ne vznemirja razkorak med novim in starim, skozi katerega iščemo pot v ravnovesje.

Nedelja bo jutranje mirna in tiha. Ob 10:34 bo Luna prestopila v znamenje strelca, da dvignemo svoj pogled na življenje, oživimo vizije, ki brbotajo v nas. S Soncem v raku podprtim z Uranom pa razširimo krila življenja v smeri srca. Naj nam bo lepo.