Premiki življenja v aktivno umirjeni čas

Zapuščamo vikend, v katerem smo razgreti znotraj in zunaj nas doživljali proces povezovanja dveh mogočnih energij (Marsa in Plutona) v celoto moči, prizemljenosti in regeneracije. Za mnoge od nas je izziv povezati t.i. energijo življenja in smrti v umirjeno verigo spominov in razvojnih ciklov spirale življenja. Za to potrebujemo veliko tišine v umu in v telesu.
Z rastočo Luno stopamo v energijsko aktiven teden, v katerem pričakujemo dva prestopa planetov, ki nas bosta prizemljila in čustveno napojila v umu.

Iz vročega ovnovskega ognja v zemeljsko znamenje bika prestopa neusahljiv vir življenjske energije Mars, v torkovem jutru ob 08:03. Z veseljem bomo umirili valovanja v nas, hitenje naprej in razgrete moči. Izkoristimo čas za stabilne in ustvajalne projekte, predvsem pa počitek in občutenje sebe. Omehčajmo blokade, bolečine, zastoje energij v telesu, privščimo si masaže, uživanja.

V znamenje raka bo v torek ob 08:36 prestopil hitri Merkur. Naše misli, besede, pogovori bodo oblečeni v čutenje in skrbnost za dobro nas in nam dragih bitij. Kako naravno je spuščati vsako misel skozi srce in besedo obarvati s prijaznostjo, hvaležnostjo, srčnostjo. Čas bo za zaupne pogovore in pomoč drug drugemu.

Luna bo v rastoči fazi potovala preko znamenja device, tehtnice vse do škorpijona. Čutili bomo potrebo pomagati, opravljati drobna opravila, brez katerih ni velikih stvari. Lunina druženja in povezovanja bodo ob njenem krajcu preizkušala zavedanje pomena sodelovanja kljub karakternim različnostim.

Ob koncu tedna se bomo umaknili v globine in intenzivnost čutenja, ki jih zna raztegniti v ekstreme le Luna v škorpijonu. V petkovem jutru bo prebudila velika dva vladarja, Marsa in Plutona. Vikend nas bo mehčal v sozvočju ženskih vodnih energij in nas prebujal ob zunanjih spremembah.
Ostanimo v sebi, mirni in nežni, obenem pa s Soncem v raku – spodbujenim z Uranom – razširimo krila svoje izraznosti in moči svetlobe, ki gori znotraj nas. 💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek nas z Luno v devici čaka dan, ko bomo želeli pomagati in urediti kopico drobnih stvari, brez katerih ni velikih dosežkov. Popoldan se umirimo in si privoščimo lahkotnejša druženja.

V torkovem jutru bomo čutili spremembo deh energij. Umirili bomo ogenj življenja s prestopom Marsa v bika ob 08:03. Naše misli in besede bodo postale bolj nežne, čuteče in skrbne s prestopom Merkurja v raka, ob 08:36. Luna bo še v pridni devici, negujmo svoje telo, uživajmo zdravo hrano.

V noči na sredo ob 00:24 bo Luna prestopila v znamenje tehtnice, da bomo več sodelovali in se zavedali vrednosti odnosa do sebe in drugih. Merkur iz raka bo mehčal naše zahteve po doseganju harmonije za vsako ceno.

Četrtek bo po luninem krajcu umirjal našo potrebo po kompromisih, saj lahko sodelujemo kljub karakternim različnostim. Ko pristopamo radostno ter z občutkom spoštovanja drug drugega, je mogoče ustvarjati skupaj in obenem izraziti sebe.

V petkovem jutru ob 07:14 bo Luna prestopila v škorpijona in nas potegnila v globine doživljanja. Prebudila bo moč obeh vladarjev, Marsa in Plutona in preizkušala našo celovitost sprejemanja spirale življenja. Večer bo tih in prijazen, primeren za zaupne pogovore.

V soboto se povezujmo na globjem nivoju čutenja. Luna iz škorpijona bo sodelovala s Soncem v raku. Premikajmo se v miru in počasi. Naj nas ne vznemirja razkorak med novim in starim, skozi katerega iščemo pot v ravnovesje.

Nedelja bo jutranje mirna in tiha. Ob 10:34 bo Luna prestopila v znamenje strelca, da dvignemo svoj pogled na življenje, oživimo svoje vizije, ki brbotajo v srcu. S Soncem v raku podprtim z Uranom pa razširimo krila življenja v smeri srca. Naj nam bo lepo.