Vikend za sprejemanje supermoči in ognja življenja

Vikend od 01. do 03. julija 2022. Po čutnem mlaju v raku bo Luna v noči na petek v globini naših teles že prebujala davne spomine na čas, ko nam je moč uhajala iz rok, posledice njenih dejanj pa še živijo v nas v obliki čustvenih dram in pritiskov. Izzivanje “bojevanja” med Marsom in Plutonom se bo stopnjevalo vse do noči na soboto do 04:13.
Ob dogajanjih v nas ali/in zunaj nas bomo lahko čutili mešanico strahu in jeze zaradi nemoči “držati” ekstremno energijo, ki išče ravnovesje med življenjem in smrtjo. Dovolimo si sprejeti njene supermoči ter duet Marsa in Plutona uporabiti za prizemljenost, zaščito, supermoč ter regeneracijo na najglobjem nivoju.
Naj bo naš um umirjen, intuitivnen, telo pa sprejeto v vseh svojih delih nepopolne popolnosti.
Luna bo od petka že v znamenju veselega leva za radost, toplino, ustvarjalnost in druženja vse tja do nedeljskega popoldneva.
Njen prestop v devico ob 14:31 bo v nas vzbudil potrebo po urejanju, drobnih opravilih, negi telesa, zdravi prehrani in še marsikaj. Bodimo v svojem ritmu in povezani z ritmom narave in Univerzuma. Naj nam bo lepo. 💚☘️
Jasmina.

V noči na petek

bo Luna prestopila v leva za več ognjene lahkotnosti, radosti, druženj in ustvarjalnosti. Izkoristimo dan po svojih najboljših močeh in se veselimo življenja, poglejmo nanj iz svetle plati. Sprejemajmo napetost in veliko moč znotraj nas.

V noči na soboto

se bosta izzivala Pluton in Mars, katerih energije bomo čutili te dni. Spustiti pretekle zamere, drame in globoke spomine, ki nas nezavedno vlečejo k sebi, je umetnost razvojne poti, na kateri smo. Uporabimo njune super moči za prizemljenost in zaščito življenja. Umirjajmo um in občutke.

Naj bo nedelja

še razigrana, namenjena izletom, gorskim vzponom in dopustinškim energijam nasploh. Ob 14:31 bo Luna prestopila v znamenje device, da postorimo malenkosti, uredimo potrebno, se posvetimo telesu, zdravi prehrani in umirjanju. Naj nam bo lepo.