Mlaj v čutnem raku in sprejemanje supermoči

Energije tedna od 27. junija do 03. julija 22. Po razigrani nedelji v ženskem principu se z Luno v znamenju dvojčka bližamo čutnemu mlaju, ki bo nastopil ob sredinem svitu. Lahkotnost doživljanja zračnega dvojčka v začetku tedna nas bo povezovala preko pogovorov, druženj in izmenjave idej ob zaključevanju luninega cikla. Veliko podpore bomo čutili tudi iz ognjenega dela energij, ki tu na Zemlji tečejo skozi nas z namenom odločnih razvojnih premikov naprej.
Z Marsom in Jupitrom v ovnu se polnimo z energijo življenja in izražamo vizionarske ideje. Čas bo te dni primeren za delovanje tam, kjer čutimo veliko podpore, da zaokrožimo osebne ali poklic(a)ne projekte.
Obenem spuščajmo pretekle miselne in čustvene vzorce, slačimo njihovo pretesno obleko in razširimo krila v sočutenje, ljubezen ter čutno povezanost.
Soskrb, negovanje, bližina in varnost so doma tam, kjer naše srce utripa v ritmu sprejetosti sebe in drugih kot božanskega bitja. Naj nam bo vodilo naš občutek hvaležnosti, ki ga bosta izrazila Luna in Sonce v tesnem objemu mlaja v raku v noči na sredo ob 04:52. Lahkotnost Venere iz dvojčka bo v ritmu ognjenega Jupitra razširila in podelila občutja vsenaokrog.
V četrtek bo dan nežnih premikov v smeri srca, popoldan in večer pa bo napovedoval čustvene pritiske povsod tam, kjer še nismo razrešili preteklih zamer, bolečin in čustvenih dram.
Luna bo v izzivu z Marsom in Plutonom, vladarjema naših spominov, ki še iščejo pot v mehčanje in spuščanje. Med seboj se bosta izzvala v noči na soboto in konec tedna prevzela vodilno vlogo dogajanj v nas in zunaj nas.
Dovolimo si sprejeti supermoči in ju v duetu uporabiti za zaščito, prizemljenost ter regeneracijo na najglobjem nivoju. V tišini uma in miru telesa.
Luna bo od petka že v znamenju veselega leva. Izkoristimo njene energije za radost, toplino, ustvarjalnost in vesela druženja vse tja do nedeljskega popoldneva. Njen prestop v devico ob 14:31 bo v nas vzbudil več želje po urejanju, drobnih opravilih, negi telesa, zdravi prehrani in še marsikaj. Bodimo v svojem ritmu povezani skozi ritem narave in Univerzuma in naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek

nas bo Luna v znamenju dvojčka prebujala v izmenjavi idej, pogovorih in druženju v lahkotnosti. Poiščimo pravo mero, da ne bomo preveč razpršeni vsenaokrog. Zaključujmo projekte in zaokrožujmo vizije.

V torek

dopodlan bomo po okrepčilni noči z Luno v dvojčkih v praznem teku razpršeni na vse strani. Čas bo za umirjanje in spuščanje starih miselnih in čustvenih vzorcev, saj smo blizu mlaja. Jejmo manj ali se celo postimo. Luna bo od 13:53 že prestopila v raka in nas umirila.

V jutranji sredi,

natanko ob 04:52 bo nastopil mlaj v znamenju raka. Ob 05:51 se bosta povezala še Venera in Jupiter. Naj bosta noč in dan prežeta s hvaležnostjo, da imamo možnost ljubiti, sprejemati, skrbeti drug za drugega in tako občutiti bližino, ki zdravi.

V četrtek

bo dan še miren in ljubeč, se bo pa že napovedovalo nekaj pritiskov ob izzivih Lune iz raka z Marsom in Plutonom. Kako sprejemati energije supermoči, ki zahteva od nas čustveni mir ne glede na davne spomine, ko nam je moč uhajala iz rok?

V noči na petek

bo Luna prestopila v leva za več ognjene lahkotnosti, radosti, druženj in ustvarjalnosti. Izkoristimo dan po svojih najboljših močeh in se veselimo življenja, poglejmo nanj iz svetle plati. Sprejemajmo napetost in veliko moč znotraj nas.

V noči na soboto

se bosta izzivala Pluton in Mars, katerih energije bomo čutili te dni. Spustiti pretekle zamere, drame in globoke spomine, ki nas nezavedno vlečejo k sebi, je umetnost razvojne poti, na kateri smo. Uporabimo njune super moči za prizemljenost in zaščito življenja. Umirjajmo um in občutke.

Naj bo nedelja

še razigrana, namenjena izletom, gorskim vzponom in dopustinškim energijam nasploh. Ob 14:31 bo Luna prestopila v znamenje device, da postorimo malenkosti, uredimo potrebno, se posvetimo telesu, zdravi prehrani in umirjanju. Naj nam bo lepo.