Lunina polnost in moč ženske narave v nas

Po vikendu intenzivnega in nemirnega prebujenja v ženskem (Venerinem) delu nas, že stopamo proti ščipu in na polno odpiramo še druge vrelce ženskih (Luninih) energij, ki jih vsi nosimo v sebi.
Dinamičnost dogajanja bo umirjal retrogradni učitelj Saturn, ki bo podpiral ravnovesje med malimi in velikimi znanji, vprašanji, plani in pričakovanji. Luna bo že od noči na ponedeljek v znamenju strelca, Sonce pa je v znamenju dvojčka in pričakovanju Merkurja.

V ponedeljek, dan pred ščipom, bo ob 17:26 v svoj intelektualni dom dvojčka prestopil direktni Merkur. Naj bo velikemu Soncu v pomoč in podporo pri pregledovanju množice informacij, sprejemanju odločitev in usmerjanju naših zavestnih dejanj.
Ščip v znamenju strelca bo nastopil v torek ob 13:51.
Saturn bo podpiral Luno in Sonce v soočanju, moč Neptuna bo zameglila jasnost informacij in vedenj. Za prepoznavanje znamenj na naših poteh raje uporabimo mehkobo čutenj in intuitivnost zaznav.

Po ščipu bomo okrepili svoj čustveni del in center moči. Luna bo v noči na sredo prestopila v znamenje kozoroga, Sonce bo podprto s Saturnom. Čas bo za več prizemljenih premikov in konkretnih dejanj. Naj nas ne zmede Neptunov izziv Soncu, naj le omehča meje malih ego principov.

Ob koncu tedna bo Luna že v vodnarju, petek bo sproščen in povezovalen v znanju. Vzemimo si čas, da prevetrimo misli in uporabimo sveže miselne vzorce za inovativne premike.
Vikend bo znova namenjen ženskim močem, tokrat nas bodo preizkušali spomini, ki jih čuva stari retrogradni Saturn.
Ravno na njegov dan, v soboto, bo postavljal vprašanja; smo že raztopili bolečinska jedra ženskih energij v nas, se odmaknili od grenkih spominov zapuščenosti, teže, občutka nevrednosti biti ljubljen, ljubiti, si želeti lepoto in se radostiti?
Luna se bo dotaknila Saturna, Venera bo izzvana od njega v sobotni noči. Čas je za več lahkotnosti, sočutja in nežnosti, bo rekla nežna energija nedelje. Luna bo vstopila v ribe, Venera bo objeta v mehkobo Neptuna. Naj nam bo lepo. 💚☘️
Jasmina.

V noči na ponedeljek ob 00:31 bo Luna prestopila v znamenje strelca in razširila krila pričakovanj. Želeli si bomo veliko na vseh področjih življenja. Merkur bo iz zadnje stopinje bika ob 17:26 prestopil v svoj dom znamenje dvojčka.

V torek bomo čustveno močni v pričakovanju ščipa v znamenju strelca ob 13:51. Podpora Saturna bo umirjala velike in male svetove, vprašanja, ideje, vizije. Bo pa tudi Neptun odigral svojo vlogo in zameglil jasnost informacij in znanj. Potujmo intuitivno.

Luna bo le 13 minut po polnoči na sredo že prestopila v znamenje kozoroga, da nas prizemlji in pripravi na konkretnost dejanj in premikov. Dan bo primeren, da speljemo načrtovano. Čustva bodo mirovala v svojem oklepu.

Četrtkov dopoldan bo čutiti veliko čustvenih premikov in občutka notranje moči. Sonce bo ob 09:13 močno podprto s Satturnom, uporabimo izkušnje preteklosti za odločitve. Njegov izziv z Neptunom naj omehča naše meje v zavedanju enosti. Luna bo ob 23:43 prestopila v znamenje vodnarja.

Petek bo z Luno v vodnarju, ki bo že zjutraj spodbudila naše misli, ideje in vizije, primerna za druženje s sorodnimi dušami. Izmenjujmo si mnenja, informacije, sprejemajmo modre odločitve, kako naprej in se veselimo življenja.

Sobota bo dan za preizkušnje lahkotnosti v ženskem delu nas. Luna se bo približevala Saturnu v vodnarju in ga dosegla ob 16:46. Venera bo ponoči močno čutila njegova vprašanja, najmočneje vse do 23:31. Smo že raztopili spomine na ženska bolečinska jedra v nas? Čas je, da izstopimo v lahkotnost in več ljubezni.

Naj bo nedelja v njenem ritmu objema in sočutenja, občutenja popolne enosti. Luna bo ob 01.01 prestopila v znamenje ribi, Venera bo že ob 06:05 v nežnem objemu Neptuna. Čas je, da zaživimo sanje, ljubezen in čarobno lahkotnost na Zemlji. Da verujemo, da je vse mogoče v popolni čistoči. Naj nam bo lepo.