Vikend intenzivnega prebujenja v ženskem principu

Vikend od 10. do 12. junija. Privajamo se na retrogradnost veličastnega Saturna, ki si bo vzel čas in v svojem temeljitem slogu ponovno preveril, kako smo opravili naloge, ki nam jih je zapisal za ta čas.
Merkur pa se direkten že veseli prestopa v svoj dom znamenje dvojčka, Mars nas z Jupitrom ognjeno spodbuja v premike naprej.

Vikend bo v znamenju energij škorpijona, v katerega bo Luna iz tehtnice – po petkovih popoldanskih napetostih- vstopila v poznem večeru ob 22:40.
Naj bo sobotna intenzivnost namenjena odmiku in tišini, podoživljanju čustvenih globin ter predanosti sebi in drugim. Bodimo v naravi, ob tekoči vodi, ki izpira in čisti na vseh nivojih.
Noč na nedeljo bo naporna v iskanju miru in obenem doživljanju prebujenja v ženskem principu življenja. Venera iz bika se bo dotaknila Urana. Luna bo razsvetljevala njun nemir ob globokih spremembah v našem zavedanju sebe, svojih iskrenih želja po čutni ljubezni in ustvarjalnosti. Čez dan se umirjajmo v velikih spoznanjih in naj nam bo lepo. 💚☘️
Jasmina.

V petek nam bo šlo bolje v odnosih, spoznali bomo moč povezovanja in podpore drug drugemu. Popoldan bo več napetosti. Luna bo ob 22:40 prestopila v škorpijona, Merkur bo močan s Plutonom v globinah misli in dejanj.

Naj bo sobota z Luno v škorpijonu in brez pomembnejših odnosov med planeti namenjena intenzivnosti doživljanja čustev, globini, odmiku in popolni predanosti življenju. Večer bo že napovedoval preobrat v ženskem principu.

V noči na nedeljo nas čaka kar nekaj nemira, ko bodo procesi znotraj nas iskali preobrat na področju odnosov, ljubezni, čutenja, ustvarjanja. Naj zavedanje teče v procesu nevznemirjanja čustvenih delov nas. Potrebne so spremembe v dobro slavljenja življenja naše notranje Biti. Zvečer poiščimo svoj miren pristan in naj nam bo lepo.