Vikend, ko častimo čutnost ženskih energij

Dobro čutimo igre retrogradnega Merkurja, ki je v tem tednu že prestopil nazaj v znamenje bika. Izbiramo misli v vrtincih sprememb in (ne)odločanja ter jih spuščamo skozi telo, da zaznamo, kaj je naše in nas podpira.
Mars je že prestopil v svoj ognjeni dom ovna, da nas bo pogumno in plemenito vodil po poti naših vizij.
Ta konec tedna se posvečamo njej; lepotici Veneri, ki se tako zelo veseli vstopa v svoj čutni dom znamenja bika.
Pred odhodom iz znamenja ovna, je opravila pogovor še z velikima dvema; Saturnom in Plutonom. Podpora časa za vse nas je tu, zato se očistimo zavisti in globokih strahov zapuščenosti.
Kaj njen sobotni prehod ob 16:45 v bika pomeni za nas?
V sozvočju z “rojstnimi” energijami naše Venere – drugega energijskega centra, bomo uravnovešali čutnost, lepoto dotikov, uživali v stiku z zemljo, objemi z drevesi, se radostili zrele pomladi, ljubezni in negovali odnose na način, ki osrečuje nas in nam drage ljudi, živali, rastline. In bili ustvarjalci življenja.
Luna, ki je od petkovega jutra v biku, bo drsela proti ponedeljkovem mlaju in nas nagovarjala k spuščanju bremen ter umiku od zunanjih motilcev.
Naj bo sobotni večer namenjen čaščenju čutnih ženskih energij. Kajti nedelja bo ognjena in strastna v moškem principu ter močna v globokem razmišljanju. Mars, Jupiter, Pluton, Merkur, vsi bodo oživeli. Naj nam bo lepo. 💚☘️

V petek

bo Luna – po jutranjem praznem teku in nemiru – ob 08:22 prestopila v znamenje bika, v katerega bo že vabila lepotico Venero. Le-ta bo čisto na koncu znamenja ovna potrebovala še zadnje očiščenje nizkih strasti zavisti ali prastarih občutij zapuščenosti. Verjemimo vase.

Sobota

bo dan za prizemljenost, a na drugačen način. Luna iz bika bo v svoji padajoči mirnosti drsela proti Uranu, ki kot planet prebujenja vedno izziva z nemirom ali prebliski drugačnosti. Venera bo ob 16:45 prestopila v svoj bikovski dom. Večer bo primeren za čaščenje ženskih čutnih energij.

Nedelja

bo ognjena in strastna v moškem principu. Usmerjajmo svoje moči v vizije prihodnosti, Mars se bo dotaknil Jupitra v ovnu. Luna bo prebudila Merkurja in Plutona, da bomo z močjo misli umirjali čas in (pre)nizke strasti. Ob 19:22 pa bo prestopila v lahkotnejšega dvojčka. Naj nam bo lepo.