Vikend prestopa Sonca in objema z Merkurjem

Vikend energije od 20 do 22.05.2022 Ob medsebojni podpori retro Merkurja in Jupitra, samoodgovorov in ognjenih vizij, se premikamo proti prestopu velikega Sonca v znamenje dvojčka. V noči na soboto, natanko ob 03:22, se bo pridružilo retrogradnemu Merkurju, ki se že bliža svoji vrnitivi v znamenje bika.
Njuno sobotno večerno srečanje, ob 21:17, bo mogočno osvetlilo naše notranje resnice na poti samoizražanja svojih intelektualno intuitivnih moči. Z njimi lahko materializiramo ideje in izstopamo iz omejitev starih sistemov v nas in zunaj nas.
Je pa čas zadnjega tedna močno vpet v igre retrogradnega Merkurja, ki nas uči intuitivno spontanih premikov znotraj množice spreminjajočih se misli, dejanj in dogajanj. Le-ta so zrcala vrtincev očiščenja in (od)ločevanja, tudi že izbiranja sebi prave smeri.
Ni enostavno, a najpomembnejši je notranji mir in spontana aktivnost v konstanti sprememb.
Luna bo v petek še do 14:52 v organiziranem kozorogu, nato bo prestopila v sproščenost in zračno odprtost vodnarja.
Naj bo nedelja spontano povezovalna in preživeta v objemu narave. Malo pred 18. uro že z Luno prestopamo v ribe in se potapljamo v srčnost ter pretanjeno sočutenje do vsega življenja. Naj nam bo lepo v čudoviti pomladni naravi.💚☘️
Jasmina.

V noči na petek ob 03.32 bomo čutili še močnejšo podporo Merkurja in Jupitra. Izbiranje izbranih misli bo v nas prebujalo velika znanja in vizionarske modrosti. Dan bo lahko prijeten, dopoldan nekoliko hladnejši v izražanju čustev. Luna bo še v znamenju kozoroga do 14.52, ko bo prestopila v bolj sproščenega vodnarja.

V noči na soboto, natanko ob 03.22, bo Sonce prestopilo v lahkotnega dvojčka in se pridružilo retrogradnemu Merkurju. Izbor naših misli bo osvetljen z njunim objemo ob 21.17. Čutili bomo podporo, da se z lastno resnico izrazimo navzven, kdo smo in kaj zmoremo.

V nedeljo si vzemimo čas za sprostitev in spontano povezovanje. Luna bo vse do 17:49 v praznem teku. Njen prestop v znamenje ribi nas bo omehčal v srčnem delu in potopil v sočutenje. Počivajmo, delo retro Merkurja lahko malo počaka. In naj nam bo lepo.