Po Luninem mrku umirjamo in vdihujemo energijo življenja

Vikend pred popolnim Luninim mrkom je kot valovanje nemirnega morja pred viharjem očiščenja. Luna iz škorpijona je in še krepi zdravljenje ranjenih delov nas v ženskem in moškem principu. Venera v objemu s Kironom skozi paleto bolečih spominov prebuja (samo)zdraviteljska znanja in čutenje ljubezni.
V moškem delu poteka samospraševanje o notranji moči in spoštovanju do sebe, če in ko brišemo dvome preteklosti.
Reka napetosti, pritiskov, zank, vprašanj in odgovorov se zliva proti ponedeljkovemu popolnemu mrku ob 06:13.
Potujmo inutitivno ljubeče do sebe in drugih, da harmoniziramo čas.

Kako zelo potrebujemo retro Merkurja, ki nas usmerja v samoodgovore in Jupitra v znamenju ovna, da gori ogenj v našem “tretjem očesu”.
Naj nas vodi modrost in intuitivno čutenje, naš notranji kompas, ki ve, kdo smo v tej igri življenja in kako jo igrati, da posvetljujemo čas. Merkur in Jupiter bosta cel teden podpirala drug drugega in skupaj še nas.

Po Luninem mrku si vzemimo čas za predah, umirjanje in poseben proces. V svojih globinah se dotaknimo prvega energijskega centra – Marsa, ki nas polni z energijo življenja na Zemlji. V znamenju ribi potuje proti Neptunu – najvišjemu energijskemu centru, ki nas preko zlatih niti povezuje z božanskim delom tam zgoraj in v nas.
Vdihujmo nežno to energijo življenja od spodaj navzgor, povezujmo navdih, vero in moč v harmonijo zaupanja, da smo natanko tam, kjer je najbolje za nas.
Bodimo sami svoji šamani, čisti v duhu in močni v telesu.
Naj bo čas okrog dotika Marsa in Neptuna v ribah (točno v sredo ob 08:32) čas za tišino, čistočo in umetnost bivanja tukaj in zdaj. Meditacija, čarobno gibanje, plavanje, dihanje in zven, vonj narave; zaživite vse, kar vas umirja in povezuje s seboj, brez pritiskanja.

Sonce bo proti koncu tedna ob podpori Plutona krepilo svoje moči. Po velikih čiščenjih se v našem centru teles sprošča energija življenjske moči, ki je bila prej vezana na potlačene travme in vzorce ujetosti.
Za konec tedna že pričakujemo premik velikega Sonca v znamenje dvojčka, v noči na soboto ob 03:22. Sledil bo večerni objem dveh, vedno povezanih, Merkurja in Sonca, ki se bosta ob 21:17 našla na isti stopinji v dvojčkih. Naj bo nedelja čas za sprostitev in harmonijo v valovanju življenja. Naj nam bo lepo.💚☘️
Jasmina.

V ponedeljek ob 06:13 bo nastopil popolni Lunin mrk v znamenju škorpijona. Po njem bomo regenerirali vse svoje čute in začutili več pretočnosti v telesu. Ob 1350 bo Luna prestopila v znamenje strelca, dan bo boll odprt in polnejši vizionarskih idej.

V torek si vzemimo čas za sprostitev, v zraku bo čutiti več zadovoljstva kot da smo ozdravili dele sebe. Z retrogradnim Merkurjem izbirajmo čistočo misli in prebirajmo informacije, da jih povežemo v svojo resnico.

Že v noči na sredo bomo čutili pribiliževanje Marsa Neptunu, konjunkcija bo nastopila ob 08:32. Bodibo povezani v duhu in zemeljski stvarnosti, verujmo v čistočo duha in moči. Naj energija teče spontano od spodaj navzgor. Luna bo ob 14:01 prestopila v kozoroga za več prizemljenih čustvovanj.

V četrtek bo Sonce ob podpori Plutona začutilo pritok velikih moči, ki se sproščajo v nas po očiščenju travmatičnih bolečih spominov. Luna iz kozoroga nas bo usmerjala mirno, organizirano in v čustvenem odmiku skozi čas.

V noči na petek ob 03.32 bomo čutili še močnejšo podporo Merkurja in Jupitra. Izbiranje izbranih misli bo v nas prebujalo velika znanja in vizionarske modrosti. Dan bo lahko prijeten, dopoldan nekoliko hladnejši v izražanju čustev. Luna bo še v znamenju kozoroga do 14.52, ko bo prestopila v bolj sproščenega vodnarja.

V noči na soboto, natanko ob 03.22, bo Sonce prestopilo v lahkotnega dvojčka in se pridružilo retrogradnemu Merkurju. Izbor naših misli bo osvetljen z njunim objemo ob 21.17. Čutili bomo podporo, da se z lastno resnico izrazimo navzven, kdo smo in kaj zmoremo.

V nedeljo si vzemimo čas za sprostitev in spontano povezovanje. Luna bo vse do 17:49 v praznem teku. Njen prestop v znamenje ribi nas bo omehčal v srčnem delu in potopil v sočutenje. Počivajmo, delo retro Merkurja lahko malo počaka. In naj nam bo lepo.