Vikend za “otroško nagajivi” postanek Merkurja

Energije vikenda od 06. do 06. maja
Po dnevih aktivnih in močnih dogajanj na ženski in moški strani naših energij, bomo vedno bolj čutili malega, a obenem velikega igralca, ki bo s svojim postopanjem pred obratom nazaj mešal štrene, načrte, spreminjal plane in se ob tem otroško zabaval. Seveda je to Merkur, predstavnik našega uma, ki iz znamenja dvojčkov in svojega doma prevzema odločanje, kaj bi in kaj ne bi, mogoče tudi nič od tega, kar piše na spisku.
Opazujmo svoj um in ga usmerimo v spontanejši pogled na življenje, naj tudi on počiva.
Luna bo že od četrtka v znamenju nežnega raka, da se začutimo v svoji bližini, ko končno izražamo svojo pristno naravo.
Petek bo tako prijeten in povezovalen.
V dopoldanski soboti bo čas primeren za topljenje manj prijetnih spominov genetike. A optimizem, vizije, moč in energija nas bodo potiskali na nam prave poti.
Lunin sobotni popoldanski prestop v znamenje leva nas bo napolnil z občutkom za radost življenja. Bodimo v naravi, družimo in izražajmo se, iskreno, odprto, ljubeče.
Naj bo v nedeljo čas tudi za umirjanje in odmik v svojo tišino. In ne pozabimo; mali veliki Merkur je že skoraj stoječ, zato spontano doživljajmo čas. 10. maja gremo z njim “retrogradno” in popolnemu Luninemu mrku naproti. Naj nam bo lepo. 💚☘️
Jasmina.

V petek bo dan prijeten in povezovalen. Blizu bomo sebi in drugim, Luna bo še v raku. Obenem bomo prebujeni v svoji avtentičnosti, veseli in razigrani ob misli, da lahko izražamo svojo pristno naravo in smo obenem ljubeči.

V dopoldanski soboti bomo srečali nekaj bolečih družinskih spominov, ki so v raztapljanju. Optimizem in vizija, moč in energija nas bodo pomikali v prave smeri. Sonce in Mars se bosta podprla, moški princip bo usklajen. Luna bo ob 13:49 prestopila v žarečega leva za več nasmehov in razigranih dejanj.

Naj bo nedelja doživeta v veselem igranju, povezovanji ženskega principa v vseh nas. Bodimo veliko v naravi, čas bo za vesela druženja, kjer lahko izražamo sebe in podpiramo druge. Zvečer bo nekaj nemira, pravočasno poskrbimo za notranjo tišino, odmik in počitek. Naj nam bo lepo.