Po Sončevem mrku prebujenja začutimo svojo pristno naravo

Energije tedna od 02. do 08. maja 2022
V posebnem vikendu smo na eni strani v polnosti občutenj doživljali stik s svojo božansko naravo, na drugi pa spuščali, zaključevali zavedanja o “sencah”, ki so ali še temnijo našo notranjo lepoto in iskro življenja.
Marsikomu je Sončev mrk “uranovskega prebujenja” – skozi mogočne energijske procese, prelome, odtekanja starega – ponudil prostor za novo, iskrenejšo različico sebe.
S tem namenom je Merkur že v noči na minulo soboto prestopil v znamenje dvojčka, da bomo očiščene prostore svojega uma lahko polnili z lahkotnejšim, celo otroškim pogledom na svet, ki bo obenem poln novih idej. Da ne bo šlo prehitro in preveč površinsko, se bo Merkur že počasi zaustavljal z namenom retrogradnega obrata 10. maja.

Teden bo živahen in poln moči. Venera se po svoji čarobni “ribji” misiji odpravlja v znamenje ovna, v ponedeljek ob 18:10. V odnosih s seboj in drugimi se bo začutila iskra ognjenosti zdaj in takoj uresničiti želje ne glede na drugo stran. Bodimo pazljivi in ohranimo nežno sočutenje, ki smo ga ves ta čas prebujali v sebi.
Jupiter iz znamenja rib bo dobil mogočno podporo Boga podzemlja Plutona. Skozi sebe bomo spustili povezanost globin in vizionarskih navdihov, ki jih lahko udejanimo na materialnem, finančnem ali duhovno razvojnem nivoju.

Moški princip bo prebujen. Sonce iz znamenja bika hiti proti Uranu, v sredo ob 09:21, in zavedanju naše pristne narave, ki bo končno dobila priznanje od nas samih. To je velik premik v smeri drugačnih malih in velikih svetov, če bomo le začutili avtentične dele sebe na visokem nivoju.
Bodimo pozorni na preintenzivne impulze, nemir v telesu.
Pomembno je, da smo veliko v naravi, kjer so valovanja energij visoka, pomirjujoča in zdravijo naša telesa.
Tudi Mars iz rib se že povezuje s svežino Urana, da življenjska energija dobiva polet in pridih drznosti.

Luna bo v svoji rastoči fazi razigrala ozračje že v ponedeljek, ko bo sredi dneva prestopila v dvojčke, nato v četrtek v nežnega raka, da se spet začutimo v svoji bližini.
Energije za vikend bodo usklajenje in močne tako v ženskem kot moškem principu. Naj nam Lunin sobotni popoldanski prestop v znamenje leva prinese veliko občutka za radost življenja. Čutimo svojo pristno naravo in naj nam bo lepo. 💚☘️
Jasmina.

Pranznični ponedeljkov dopoldan bo še poln minulih občutenj in povezovanja zaznav skozi telo in duha. Ob 12:46 bo Luna prestopila v dvojčke in s prebujenjem Merkurja razigrala popoldan. V lahkotnem ozračju bo Venera ob 18:10 prestopila v ognjenega ovna.

Torek bo razgiban v občutjih, umu in željah, ki nas bodo vodile na različne strani. Poskušajmo najti svoj notranji mir, da ne bomo pregoreli v prenaglih izjavah, premikih, bili prizadeti ali prizadeli v odnosih.

Sreda nam bo vlivala novih moči, če bomo umirjeni in prizemljeni. Mars v sekstilu z Uranom bo pohitril pretok življenja v nas, a ne pretiravajmo. Počnimo vse z občutkom tukaj in zdaj, ne odpirajmo preveč dogajanj naenkrat.

V noči na četrtek bo Luna ob 01.04 prestopila v znamenje raka, da z več energije občutimo sebe in svoje bližnje. Ne zahtevajmo najprej za sebe, povezujmo se v skupnih potrebah in skrbi. Ob 09:21 bo Sonce z Uranom odprlo našo pristno naravo in prižalo notranjo luč. Hitimo počasi.

V petek bo dan prijeten in povezovalen. Blizu bomo sebi in drugim, Luna bo še v raku. Obenem bomo prebujeni v svoji avtentičnosti, veseli in razigrani ob misli, da lahko izražamo svojo pristno naravo in smo obenem ljubeči.

V dopoldanski soboti bomo srečali nekaj bolečih družinskih spominov, ki so v raztapljanju. Optimizem in vizija, moč in energija nas bodo pomikali v prave smeri. Sonce in Mars se bosta podprla, moški princip bo usklajen. Luna bo ob 13:49 prestopila v žarečega leva za več nasmehov in razigranih dejanj.

Naj bo nedelja doživeta v veselem igranju, povezovanji ženskega principa v vseh nas. Bodimo veliko v naravi, čas bo za vesela druženja, kjer lahko izražamo sebe in podpiramo druge. Zvečer bo nekaj nemira, pravočasno poskrbimo za notranjo tišino, odmik in počitek. Naj nam bo lepo.