Božansko in zemeljsko je v nas

Občutek imam, da mnogi izmed nas še nikdar nismo tako močno čutili svojega “Božanskega dela” in hrepenenja ga končno živeti v konkretnosti tega življenja.
Je to navdihujoča trojica Venere, Neptuna in Jupitra v ribah, ki nam odpirajo tako visoka čutenja v nas samih in nas od “tam zgoraj” z zlatimi nitmi povezujejo navzdol skozi telesa?
Ko se svetloba in sanje prelivajo v stvarnost, ko ni več meja med božanskim in zemeljskim delom?
Sama močno čutim, saj se mi odpira “ravno tam, ravno tisti del energij”…
Moj Kiron je del čarobnih procesov, objema ga božanska trojica.
Čisto “po Kironsko” teče proces samoozdravljenja, za mojo deklico.

In občutek imam, da mnogi izmed nas še nikdar nismo tako močno v svojem “Zemeljskem delu” čutili in čistili najglobjih travm, bolečin, vzpostavljali harmonije in mehčali najgostejših delov energij, ki so ali nas še držijo v oklepu preteklosti, zarezane v telesu – nezavednem delu in prepričanjih uma.
V procesu smo, ki zahteva svoj čas in tiho pozornost.
Teče v nas ali skozi odnose in dogajanja zunaj nas kot projekcija.
Kar se je nalagalo tako dolgo in težko, se raztaplja po koščkih in/ali v velikih prelomih.
Mogočni “planetarni transformatorji” niso nič kaj nežni, že dolgo delujejo z vso močjo.

Tokrat je za marsikoga močneje v oba ekstrema kot kdajkoli prej; po prelomih prihaja celjenje, ko iz božanskega dela svetlimo temo zemeljskih spon. In dobivamo moč za ponoven potop v globine in dvig v svetlobo.
Kje je naša pozornost, vloga te dni?
Da smo čistost in vera in popolno zaupanje, da smo ljubezen, objem in opora tisti navdihujoči božanski čarobnosti v nas, ki se končno rojeva v to življenje. Torej je res vse mogoče.
Venera poljublja Neptuna danes ob 21:11, ob sobotnem sončevem mrku ob 22:27, pa lepotica v svoji najvišji oktavi objema še Jupitra, ob 23.13. Bodimo z njimi v sebi.💚☘️
Jasmina.