Prostor različic življenja je v nas

Tudi jaz spremljam dogajanja pri nas v Sloveniji, a do meje, da ostajam v sebi in predvsem zato, da zaznavam, kako vibrira ta ekstremni čas skozi nas.
Obenem delujem, se povezujem na novih poteh po svojih močeh.
Pozorno spremljam energije (planetarne, zvezdne postavitve) tam zgoraj in jih za nas, ki vibriramo skupaj, v spodbudo in podporo skušam ubesediti, da jih začutimo v sebi, uporabimo za rast in razvoj, za svetlenje.
Ena izmed mnogoterih različic zaznavanja in možnosti udejanjanja energij teče skozi mene. Berete jo lahko v Energijah tedna, dneva. Ta različica se dotika, povezuje z vašo toliko kolikor smo na isti frekvenci.
Poenostavljeno; “tam zgoraj” sestavljajo melodijo in ritem;
na nas je (osebno in kolektivno), kako jo bomo peli, na kateri oktavi, višini, glasno, tiše, hripavo, čisto, pretočno, razglašeno ali harmonično.
V igri je naše zavedanje, vera, svetloba, prebujenje.
V igri je, koliko smo v sebi in koliko razvlečeni vsenaokrog?
Mir in svetloba prihajata od znotraj navzven. Biti Luč.

Ta teden je lahko resnično čaroben, eden najčarobnejših. A toliko, kolikor smo “pripravljeni” nanj?
Preberete ga v zadnjih Energijah tedna v njegovih svetlih navdihih.
Glavnina energij je v vodnem znamenju ribi, v morju, ki pa je v nas lahko mirno in kristalno čisto; lahko je razburkano in onesnaženo.
Veliko energij je v znamenju bika, zemlji, ki je v nas lahko zbita in otopela ali čutna, plodna, polna zaznav lepote in notranjega miru.
Kakšni spomini živijo v naši Veneri, Jupitru, Neptunu?

Mnogo vprašanj in odgovorov v nas, s katerimi doživljamo ta čas.
Venera v znamenju ribi je lahko čista radost in najvišja ljubezen, a v nečistem morju je lahko prepojena z bolečimi spomini genetike, zato razočarana, brezvoljna, apatična.
Venera z Jupitrom je lahko neskončno hvaležna za vse, kar ima na vseh nivojih, srečna, kreativna brez meja. Lahko pa ostaja na površini materialnega uživanja, ko ni nikdar dovolj, a v sebi razočarana, ker ne čuti radosti.
Venera z Neptunom lahko brezpogojno čuti božansko lepoto, verjame v sanje in uresničenje želja na lahkoten način. V nečistem morju pa – zaradi spominov na prevare in neiskrenosti – izgublja inspiracijo in vero v ljubezen, zaupanje.
Prostor različic je v nas.

Zato čistimo svoje spomine, čistimo emotivne vode in jih umirjajmo, čistimo strupe iz uma in svojih teles.
Veliko dela, a dragocen preporod.
Tako se bomo lahko dotaknili čarobnosti energij, ki jih Univerzuma tokrat in še mnogokrat pripravlja za nas.💚☘️
Jasmina.